Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

nortik

56 Produkter
nortik
nortik

Nortik – Transportable både

Bådene fra Nortik karakteriseres ikke kun ved en lille pakningsstørrelse og lav vægt, men også ved hurtig og ukompliceret konstruktion. Hybridmodellerne appellerer især til nybegyndere inden for foldebåde.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Masser af vandsjov med nortik

Det er tysk og har masser af erfaring fra sejlsportsverdenen. nortik har i løbet af de seneste to årtier vokset sig stor uden for hjemlandet, så du i dag kan få glæde af mærkets mange produkter til brug på vand. I Danmark er vi så heldige at være tæt på vand, uanset hvor vi bor, så udnyt herlighederne med vandsport. Der findes masser af søer, åer og fjorde, som indbyder til sejlsport for både store og små. Hos nortik sørger man for, at du kan få fat i det rette udstyr, hvilket betyder kanoer, kajakker og gummibåde. Hele kernen i firmaets produktsortiment er oppustelige både, som gør det nemt og bekvemt at være på farten. Det betyder, du slipper for at bøvle med trailer, tunge kanoer på taget af bilen samt at slæbe båden over forhindringer på turen. Der er tænkt på komfort og vægt, og dermed kan hele familien være behjælpelig med at samle og pakke båden sammen. Sortimentet er nemlig bygget op omkring oppustelige både. Først skal du blot samle selve skelettet, der består af flere dele. Nortik TrekRaftDerefter monteres båden, og slutteligt pumper du luft i. Dermed har det aldrig været nemmere at nyde diverse vandsportsaktiviteter, og mærket er selvfølgelig tilgængeligt på CAMPZ.

Nyd livet på vandoverfladen

’Made in Germany’ er altid et kvalitetsstempel. Det er noget, du kan glæde dig over, hvis du investerer i en af bådene fra nortik. Kvalitet og sikkerhed er prioriteret højere end noget andet, og derfor kan du glæde dig til at padle rundt i din nye funktionelle båd, der er nem at transportere. Kano, kajak eller gummibåd? Udvalget fra det tyske foretagende byder på det hele. Det er blot at vælge imellem modeller med en, to eller tre siddepladser og så ellers nyde den korte opbygningstid. Det tager ikke mere end ca. 10-15 minutter at samle en båd, så du kommer nemt og hurtigt på vandet. Slidstærke og robuste PVC-materialer sørger for en lang holdbarhed kombineret med selve skrogets hårdføre aluminiumsmaterialer. Alt efter bådstørrelse og model, vejer bådene fra ca. 2 til 35 kilo. Alle bådtyperne kan nemt pakkes ned i den medfølgende taske, hvilket gør det muligt at medbringe båden i bil, cykeltrailer, tog, fly eller hvordan du nu engang begiver dig rundt. Ud over selve bådene byder nortik også på tilbehør og udstyr, som eksempelvis bådovertræk, redningsvest, sejl, reparationssæt og meget andet. På CAMPZ har vi samlet det hele.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!