Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

NRS

119 Produkter
NRS

Udstyr til kajak, SUP og lign.

Da amerikaneren Bill Parks grundlage mærket NRS (Northwest River Supplies) i 1972 med en startkapital på 2.000 dollars, havde han en klar mission: han ønskede at dele sin passion for rafting med folket. Udstyret skulle hjælpe vandsportsentusiaster med at forfølge deres lidenskab. På virksomhedens hovedkvartere i Moskva og Idaho vrimler det med vandsportsbegejstrede medarbejdere, og her drejer hverdagen sig om det kølige vand. Uanset om du interesserer dig for kajakroning, rafting, SUP eller fluefiskeri, leverer NRS det nødvendige udstyr!

Sorter efter
 
Side 1 af
3

En rigtig vandhund bør overveje NRS

I mange tilfælde kan man nøjes med badetøj, hvad enten det er bikini, badedragt, badeshorts eller andre former for svømmetøj. I hvert fald, når der blot skal svømmes, plaskes rundt i bølgerne eller slikkes sol på stranden. Kommer der straks mere energi samt flere aktiviteter på programmet, så begynder tilbehørs- og udstyrslisten at hobe sig op. Heldigvis findes der mange sportsmærker, der klæder dig på til præcis den sportsgren, som du elsker allermest, eller som du ønsker at prøve kræfter med for første gang. NRS er en af de oplagte kandidater her på CAMPZ, da mærket er passioneret indenfor vandsport. Samtidig er det startet af en professor, der sidenhen har solgt firmaet til sine medarbejdere. Det betyder, at der ligger ekstra motivation og ihærdighed bag processerne, for når man har andel i aktierne, så stiger perfektionismen endnu mere. Hos NRS ønsker man at forsyne dig med alt det tilbehør og udstyr, som du skal bruge under og over vandet.NRS Paddle Wetshoes Mærket har især et stort fokus på kajaksport, SUP, rafting og fiskeri, men produkterne kan med fordel anvendes til alle typer af vandsport, da tekstilerne er sammensat til det. Dermed er det blot at vælge dine foretrukne modeller, inden det går løs i våde elementer.

Glæde og komfort i vand og til søs

Regnvejr og gennemblødt tøj kan ødelægge dagen for de fleste. Men når man får øjnene op for vandsport samt sortimentet fra NRS, så får man et helt anderledes og positivt syn på vand. Mærket gør det især mere sikkert og trygt at færdes i vand med udstyr som redningsveste, sikkerhedsliner, hjelm og mange andre uundværlige ting. Selv når du er kommet op af vandet sørger dette amerikanske mærke for, at du er funktionelt klædt på. Neopren, svedabsorbering, hurtigtørrende tekstiler og åndbarhed er blot nogle af de elementer, der gør en udendørstur med NRS til en fornøjelse. Sko, tøj og tilbehør – mærket har styr på det hele, så du kan boltre dig i sø, hav, flod, pool og andre våde kilder med garanti for sjov og motion. Man har føling med tidens behov takket være samarbejder med elite atleter, så du får et look, hvor barren er sat højt. Folk på alle niveauer får noget ud af kollektionerne, og man behøver ikke at være hardcore sportsudøver, for at få fuldt udbytte af produkterne. Mindre kan også gøre det, for hovedsagen er, at du føler dig tryg og komfortabelt klædt på, hvilket du med sikkerhed gør med NRS.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!