CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Udstyr til kajak, SUP og lign.
Da amerikaneren Bill Parks grundlage mærket NRS (Northwest River Supplies) i 1972 med en startkapital på 2.000 dollars, havde han en klar mission: han ønskede at dele sin passion for rafting med folket. Udstyret skulle hjælpe vandsportsentusiaster med at forfølge deres lidenskab. På virksomhedens hovedkvartere i Moskva og Idaho vrimler det med vandsportsbegejstrede medarbejdere, og her drejer hverdagen sig om det kølige vand. Uanset om du interesserer dig for kajakroning, rafting, SUP eller fluefiskeri, leverer NRS det nødvendige udstyr!

NRS

7 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • XS
 • S

Farve

 • grå
 • orange
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
NRS Guide Shorts Damer, grå
NRS Guide Shorts Damer, grå grå
NRS
Guide Shorts Damer, grå
Vejl. udsalgspris 479 DKK 249 DKK
 • Versioner: US 4 | EU 34
- 48 %
NRS H2Core Silkweight Kortærmet skjorte Damer, blå
NRS H2Core Silkweight Kortærmet skjorte Damer, blå blå
NRS
H2Core Silkweight Kortærmet skjorte Damer, blå
Vejl. udsalgspris 289 DKK 159 DKK
 • Versioner: XS
- 44 %
NRS Amp Oppustelig SUP Board Børn
NRS Amp Oppustelig SUP Board Børn
NRS
Amp Oppustelig SUP Board Børn
Vejl. udsalgspris 6.649 DKK 3.279 DKK
gratis forsendelse
- 50 %
NRS Escape Oppustelig SUP Board 11,6 "
NRS Escape Oppustelig SUP Board 11,6 "
NRS
Escape Oppustelig SUP Board 11,6 "
Vejl. udsalgspris 8.889 DKK 4.549 DKK
gratis forsendelse
- 48 %
NRS Ignitor Shorts Damer, blå
NRS Ignitor Shorts Damer, blå blå
NRS
Ignitor Shorts Damer, blå
Vejl. udsalgspris 329 DKK 199 DKK
 • Versioner: XS
- 39 %
NRS H2Core Expedition Weight Bukser Herrer, grå
NRS H2Core Expedition Weight Bukser Herrer, grå grå
NRS
H2Core Expedition Weight Bukser Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 549 DKK 279 DKK
 • Versioner: S
- 49 %
NRS Bill´s Våddragtjakke Herrer, sort
NRS Bill´s Våddragtjakke Herrer, sort sort
NRS
Bill´s Våddragtjakke Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 589 DKK 269 DKK
 • Versioner: XS
- 54 %

En rigtig vandhund bør overveje NRS

I mange tilfælde kan man nøjes med badetøj, hvad enten det er bikini, badedragt, badeshorts eller andre former for svømmetøj. I hvert fald, når der blot skal svømmes, plaskes rundt i bølgerne eller slikkes sol på stranden. Kommer der straks mere energi samt flere aktiviteter på programmet, så begynder tilbehørs- og udstyrslisten at hobe sig op. Heldigvis findes der mange sportsmærker, der klæder dig på til præcis den sportsgren, som du elsker allermest, eller som du ønsker at prøve kræfter med for første gang. NRS er en af de oplagte kandidater her på CAMPZ, da mærket er passioneret indenfor vandsport. Samtidig er det startet af en professor, der sidenhen har solgt firmaet til sine medarbejdere. Det betyder, at der ligger ekstra motivation og ihærdighed bag processerne, for når man har andel i aktierne, så stiger perfektionismen endnu mere. Hos NRS ønsker man at forsyne dig med alt det tilbehør og udstyr, som du skal bruge under og over vandet.NRS Paddle Wetshoes Mærket har især et stort fokus på kajaksport, SUP, rafting og fiskeri, men produkterne kan med fordel anvendes til alle typer af vandsport, da tekstilerne er sammensat til det. Dermed er det blot at vælge dine foretrukne modeller, inden det går løs i våde elementer.

Glæde og komfort i vand og til søs

Regnvejr og gennemblødt tøj kan ødelægge dagen for de fleste. Men når man får øjnene op for vandsport samt sortimentet fra NRS, så får man et helt anderledes og positivt syn på vand. Mærket gør det især mere sikkert og trygt at færdes i vand med udstyr som redningsveste, sikkerhedsliner, hjelm og mange andre uundværlige ting. Selv når du er kommet op af vandet sørger dette amerikanske mærke for, at du er funktionelt klædt på. Neopren, svedabsorbering, hurtigtørrende tekstiler og åndbarhed er blot nogle af de elementer, der gør en udendørstur med NRS til en fornøjelse. Sko, tøj og tilbehør – mærket har styr på det hele, så du kan boltre dig i sø, hav, flod, pool og andre våde kilder med garanti for sjov og motion. Man har føling med tidens behov takket være samarbejder med elite atleter, så du får et look, hvor barren er sat højt. Folk på alle niveauer får noget ud af kollektionerne, og man behøver ikke at være hardcore sportsudøver, for at få fuldt udbytte af produkterne. Mindre kan også gøre det, for hovedsagen er, at du føler dig tryg og komfortabelt klædt på, hvilket du med sikkerhed gør med NRS.