Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Nutrixxion

22 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Nutrixxion

Nutrixxion: Passion og glæde er vejen frem

Brandet Nutrixxion blev grundlagt med en idé om kun at udvikle produkter, der følger den nyeste viden inden for sportsernæring. Dette opnås gennem et engageret team bestående af passionerede sportsudøvere. Sådan opnås den højeste grad af kvalitet samt et bredt og relevant produktudvalg.

Nutrixxion snacks
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sportsentusiaster ved, hvad der kræves

Nutrixxion har fra begyndelsen bestået af aktive sportsfolk, der havde et ønske om at udvikle produkter, som kunne hjælpe dem og ligesindede med at præstere bedst muligt uden helt at udbrænde kroppens lagre og dermed sikre bedre præstation over længere tid.Nutrixxion Opfriskning En del af fokusset har været på cykelsport, hvor man faktisk var sponsor for et professionelt cykelhold i en række år, men også andre sportsgrene og aktiviteter er tænkt ind i produkterne. Så uanset om du er på et langt trek, et motionsløb eller træner i fitnesscentret, så er her et produkt, eller flere, der kan hjælpe dig.

Erfaring, der kommer dig til gode

Folkene bag Nutrixxion kommer fra en række forskellige baggrunde, men har hver især kunnet bibringe med vigtig viden til udvikling af produkterne. Her er produkter til styrketræning, cykling, løb eller blot til lidt enkel sund ernæring. Man har været fokuseret på at udvikle rigtige kvalitetsprodukter og har brugt den fælles, lange erfaring samt den seneste viden indenfor ernæring – og naturligvis særligt sportsernæringsvidenskab – til at frembringe produkter, som i sandhed emmer af kvalitet. Ud over at skabe et produkt med indhold og sammensætning af høj kvalitet, har det også været vigtigt, at smag og konsistens har været tilfredsstillende.

God til intensiv træning eller et langt trek

Uanset om du er til en lang cykeltur eller vandretur, så kan du her på CAMPZ finde produkter fra Nutrixxion, som du kan have med, og som kan hjælpe dig med at holde dig gående hele vejen. Dét, at de er nemme at transportere og indtage på farten, er vigtige krav, som disse produkter opfylder, således at de er bekvemme og sikre at bruge ude.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!