CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
Nutrixxion snacks
Nutrixxion: Passion og glæde er vejen frem
Brandet Nutrixxion blev grundlagt med en idé om kun at udvikle produkter, der følger den nyeste viden inden for sportsernæring. Dette opnås gennem et engageret team bestående af passionerede sportsudøvere. Sådan opnås den højeste grad af kvalitet samt et bredt og relevant produktudvalg.

Nutrixxion

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Nutrixxion Endurance Drik 700g
Nutrixxion Endurance Drik 700g
Nutrixxion
Endurance Drik 700g
Vejl. udsalgspris 139 DKK 109 DKK
  • Versioner: 700g
- 21 %

Sportsentusiaster ved, hvad der kræves

Nutrixxion har fra begyndelsen bestået af aktive sportsfolk, der havde et ønske om at udvikle produkter, som kunne hjælpe dem og ligesindede med at præstere bedst muligt uden helt at udbrænde kroppens lagre og dermed sikre bedre præstation over længere tid.Nutrixxion Opfriskning En del af fokusset har været på cykelsport, hvor man faktisk var sponsor for et professionelt cykelhold i en række år, men også andre sportsgrene og aktiviteter er tænkt ind i produkterne. Så uanset om du er på et langt trek, et motionsløb eller træner i fitnesscentret, så er her et produkt, eller flere, der kan hjælpe dig.

Erfaring, der kommer dig til gode

Folkene bag Nutrixxion kommer fra en række forskellige baggrunde, men har hver især kunnet bibringe med vigtig viden til udvikling af produkterne. Her er produkter til styrketræning, cykling, løb eller blot til lidt enkel sund ernæring. Man har været fokuseret på at udvikle rigtige kvalitetsprodukter og har brugt den fælles, lange erfaring samt den seneste viden indenfor ernæring – og naturligvis særligt sportsernæringsvidenskab – til at frembringe produkter, som i sandhed emmer af kvalitet. Ud over at skabe et produkt med indhold og sammensætning af høj kvalitet, har det også været vigtigt, at smag og konsistens har været tilfredsstillende.

God til intensiv træning eller et langt trek

Uanset om du er til en lang cykeltur eller vandretur, så kan du her på CAMPZ finde produkter fra Nutrixxion, som du kan have med, og som kan hjælpe dig med at holde dig gående hele vejen. Dét, at de er nemme at transportere og indtage på farten, er vigtige krav, som disse produkter opfylder, således at de er bekvemme og sikre at bruge ude.