Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Oakley

(47 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Oakley

Oakley - funktionelle sports- & outdoorprodukter

Selvom brand’et Oakley er mest kendt for solbriller og sportsbriller, har virksomheden også et stort udvalg af alt lige fra tøj og ure til rygsække. Oakley er førende producent af sportsudstyr på tværs af landegrænser. Siden 1975 har Oakley udviklet og designet produkter i samarbejde med forskere og sportsfolk, som sætter helt nye standarder i sports- og outdoorbranchen, takket være revolutionerende teknologier og imponerende designs. For Oakley er funktionalitetet det centrale gennem produktudviklingen.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Oakley tøj på campz.dk

Normalt hilser vi solen velkommen. Både på en dejlig sommerdag, hvor vi måske skal en tur til stranden, men også på en vinterdag med flot, blå himmel, som indbyder til udendørsaktiviteter – måske på ski, snowboard eller blot en vandretur ned til den nærmeste sø, hvor man kan fodre ænder med brød. Men sådan en vinterdag kan være bidende kold, selvom solen står på, og så gælder det om at være godt og varmt klædt på, så man kan nyde friluftslivet i fulde drag. Det tilbyder Oakley, og noget af deres beklædning finder du her på CAMPZ.dk. Det er egentlig lidt paradoksalt, at virksomheden Oakley producerer vintertøj, for den har hovedsæde i det sydlige Californien, hvor temperaturen sjældent kommer under 20 grader. Men placeringen er måske også årsag til, at Oakley nok er mest kendt for deres fantastiske solbriller – både til sommer- og vinterbrug og til vidt forskellige sportsgrene. Oakley ShifterFor eksempel skibriller, sportsvisirer, øjenbeskyttelse til amerikansk fodbold, hockey og ishockey – men også produkter som ure, tasker, rygsække, sko, golfudstyr og almindelige briller med styrke.Også elektronik! Virksomheden erkendte for eksempel, at et lydsystem skulle sidde tæt på ørene – ikke på hoften. Derfor udviklede de verdens første brille med integreret, digitalt lydsystem.

Fra garagevirksomhed til verdensmarkedet

Mere præcist ligger Oakleys hovedkvarter i Foothill Ranch i Californien. Virksomheden blev startet i 1975 af Jim Jannard i hans garage, og til at begynde med investerede han blot $300 i virksomheden, som han opkaldte efter sin hund – en engelsk sætter! Jim Jannard begyndte at sælge det, han kaldte ”The Oakley Grip”, det vil sige ”Oakley grejet”, fra ladet af hans truck især ved motocross-stævner. Hans motorcykelgrej var meget anderledes end andet grej, der kunne fås på daværende tidspunkt, blandt andet fordi han brugte et patenteret materiale, der blev kaldt ”Unobtanium”, som han selv havde opfundet. Materialet bliver stadig brugt i dag til at fremstille brillestængerne på Oakley briller samt mange af næsebøjlerne. Virksomheden Oakley fortsatte med at udvikle og producere nummerplader, handsker, albuebeskyttelse, hagebeskyttelse, goggles og andet udstyr til BMX- og motocrosskunderne. I 1980 præsenterede Jannard et par goggles, som han kaldte O-Frame. De havde Oakley logoet tydeligt præget på remmen, og herefter blev mærket stadig mere anerkendt og brugt inden for sportsindustrien. Oakley begyndte at sælge skigoggles i 1983. De første Oakley solbriller, Factory Pilot Eyeshades, så helt bogstaveligt dagens lys kort efter. De var meget sportsorienterede og mindede om goggles. De blev efterfulgt af Oakley Frogskin, et mere casual par solbriller.

En virksomhed i konstant vækst

Frem mod i dag er virksomheden Oakley konstant vokset, og sortimentet løbende blevet udvidet. I 2006 opkøbte Oakley for eksempel virksomheden Oliver Peoples Group, som var en anerkendt producent af modebriller i den dyre ende, og i 2007 fusionerede den store, italienske koncern Luxottica med Oakley, og Oakley er derfor i dag i den Milano-baserede Luxottica gruppes portefølje sammen med andre stærke mærker som Ray-Ban, Persol og Vogue. Mærket Oakley fik ekstra opmærksomhed under den meget mediedækkede mineulykke i Chile i oktober 2010. Under forberedelserne til at redde de 30 minearbejdere op fra minen, kontaktede en journalist, som dækkede ulykken, Oakley og foreslog dem at donere solbriller til redningsaktionen, da han var klar over, at minearbejderne i højeste grad ville have brug for øjenbeskyttelse, når de kom op igen efter uger i mørke. Oakley donerede 35 par Radar sportsbriller, udstyret med en særlig belægning. Hele vejen gennem virksomhedens historie har Oakley lagt stor vægt på at alle nye teknologier, designs, modeartikler og alt andet udstyr så vidt muligt skulle udvikles sammen med atleters input og gennemgå hårde tests i marken – inklusive ekstreme situationer. Oakley EnduroOakley leverer også øjenbeskyttelse til det amerikanske forsvar og de forskellige politiværn. Men Oakley fremstiller altså også tøj, og det er udviklet til at optimere præstationerne og komforten for professionelle atleter – og til at yde mere. Alt Oakleys tøj har et moderne og tidssvarende design, så det passer perfekt for kræsne livsstilskunder. Virksomheden anvender sig af membranteknologier, for at kunne tilbyde både vandtæt og meget åndbar beklædning. Temperaturer kontrolleres af et vendbart varmelager – en teknologi, der er udviklet til astronauter.

Komfort frem for alt

Modsat de fleste andre tøjproducenter bruger Oakley ikke de traditionelle metoder med stofudskæring, men bruger i stedet computerteknologi med CAD/CAM digitalt design for at opnå den komfort og det snit, som passer for eksempel den kvindelige krop. Her på CAMPZ.dk kan du finde tre forskellige herrejakker til vinterbrug. De har alle den unikke kombination af vandtæthed og god åndeevne, som er så vigtig om vinteren. Selvom der er kraftige frostgrader udenfor, kan der godt blive ret varmt inde i en jakke, specielt hvis den ikke tillader kroppen at ånde og slippe af med noget af overskudsvarmen. Det kan alle vinterjakker fra Oakley, og derfor er de et godt valg, hvis man bevæger sig meget i vinterkulden. Men solen kan også være skarp om vinteren, og hvis man ikke lige har sine Oakley solbriller med sig, så kan en Oakley PRS 2.0 Cap gøre en stor del af jobbet med at skygge for solen.
  • Dobbelt vinterjakke herre
  • Vinterjakke herre, med komfortabelt snit
  • Vinterjakke herre, grå/sort
  • Oakley Cap


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling