Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tid til en ny vinterjakke? – Kom varmt gennem vinteren | Op til 50%

Oakley

52 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Oakley

Oakley - funktionelle sports- & outdoorprodukter

Selvom brand’et Oakley er mest kendt for solbriller og sportsbriller, har virksomheden også et stort udvalg af alt lige fra tøj og ure til rygsække. Oakley er førende producent af sportsudstyr på tværs af landegrænser. Siden 1975 har Oakley udviklet og designet produkter i samarbejde med forskere og sportsfolk, som sætter helt nye standarder i sports- og outdoorbranchen, takket være revolutionerende teknologier og imponerende designs. For Oakley er funktionalitetet det centrale gennem produktudviklingen.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Oakley slipper fantasien løs

Oakley er et innovativt livsstilsbrand, som du ikke kan komme udenom, når det kommer til optisk teknologi og sportsmode. Du kan finde et stort udvalg af det amerikanskes firmas high-performance produkter her på CAMPZ til både professionelle og amatøratleter. Takket været det californiske sportsbrand er det i dag fysisk muligt at opnå enestående resultater – både når det kommer til sport og hverdag. Amerikanske James Jannard startede firmaet i sin garage i 1975. Det hele begyndte med solbriller til motocross, og i starten af firserne kom de første Oakley skibriller på markedet. Siden da er det blevet til en af de mest succesrige brillefirmaer på globalt plan, der også sælger andet tøj og tilbehør, som du kan finde lige her hos CAMPZ. Det amerikanske brand er især succesrigt takket været det tætte samarbejde med professionelle sportsudøvere. Der gives teknisk feedback på designet, både når det kommer til stil og gear, fra atleter, der tester dem under alle slags vejrforhold – inklusiv de mest ekstreme. Oakley CanopyBrillefirmaet lever også op til de høje standarder, det amerikanske militær har for øjenbeskyttelse, hvilket fortæller lidt om, hvordan de vil beskytte dine øjne.

Gennembrydende amerikansk teknologi

Oakley High Definition Optics-teknologi (HDO) gør, at brillerne optimerer sportsudøveres sikkerhed og ydeevne. Den sørger for, at du får det mest præcise, klare og skarpe synsfelt, som hjælper dig med at bedre vurdere mulige forhindringer, når du for eksempel står på ski i Alperne. Det er uden tvivl den bedste beskyttelse med hundrede procent UV-filter oveni. Hvis du skal stå på ski, så kan den polariserede Oakley-linse også været et godt valg. Denne linse tillader udelukkende de vertikale lysstråler at lyse igennem linsen. Derfor undgår du det irriterende genskin fra sneoverfladen. På CAMPZ kan du også finde den ideelle skihjelm, der passer til dine nye Oakley-briller. En polariseret linse kan også hjælpe dig, hvis du skal spille golf eller er ude og fiske, da du heller ikke vil blive distraheret af, hvordan solen rammer vandet. Oakley har al den beklædning, som enhver modeentusiast har behov for. Sport trender mere end nogensinde før, og derfor kan du se godt ud med både tøj og tilbehør fra Oakley. Det gælder, lige meget om du skal spille fodbold selv eller en tur på stadion med vennerne og veninderne. Det er sjovt sportstøj, som er funktionelt og cool på samme tid. Faktisk byder sortimentet på outdoor-tøj til alle temperaturer, hvilket betyder, at du kan have det klart i klædeskabet hele året rundt –selv når du faktisk ikke skal ud af døren.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!