CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Oakley - Perform Beautifully

Selv om det sydcaliforniske firma Oakley er berømt for sine solbriller og sportsbrillekollektioner af høj kvalitet, er det også en af verdens førende sportsudstyrsproducenter med et enormt udvalg af tøj, ure og rygsække. Siden 1975 har Oakley udviklet produkter sammen med forskere, atleter og designere for at sætte nye trends inden for sports- og outdoor-sektoren takket være revolutionerende teknologier og inspirerende design. For Oakley er funktionalitet altid i centrum for produktudviklingen.

Topkategorier

Opdag topsælgere fra Oakley

Oakley MOD3 MIPS Skihjelm, hvid
Oakley MOD3 MIPS Skihjelm, hvid hvid
Oakley
MOD3 MIPS Skihjelm, hvid
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 789 DKK
gratis forsendelse
- 46 %
UDSALG

Oakley

4 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XS
  • S

Farve

  • lilla
  • hvid
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Oakley MOD3 MIPS Skihjelm, hvid
Oakley MOD3 MIPS Skihjelm, hvid hvid
Oakley
MOD3 MIPS Skihjelm, hvid
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 789 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S | 51-55cm
- 46 %
UDSALG
Oakley Softshell-bukser Damer, sort
Oakley Softshell-bukser Damer, sort sort
Oakley
Softshell-bukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.329 DKK 609 DKK
  • Versioner: S
- 54 %
UDSALG
Oakley Sutro Lite Solbriller Herrer, hvid/violet
Oakley Sutro Lite Solbriller Herrer, hvid/violet hvid/violet
Oakley
Sutro Lite Solbriller Herrer, hvid/violet
1.329 DKK
gratis forsendelse
Oakley TNP TBT Isoleret anorak Herrer, sort
Oakley TNP TBT Isoleret anorak Herrer, sort sort
Oakley
TNP TBT Isoleret anorak Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 1.489 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XS
- 19 %
UDSALG

Oakley slipper fantasien løs

Oakley er et innovativt livsstilsbrand, som du ikke kan komme udenom, når det kommer til optisk teknologi og sportsmode. Du kan finde et stort udvalg af det amerikanskes firmas high-performance produkter her på CAMPZ til både professionelle og amatøratleter. Takket været det californiske sportsbrand er det i dag fysisk muligt at opnå enestående resultater – både når det kommer til sport og hverdag. Amerikanske James Jannard startede firmaet i sin garage i 1975. Det hele begyndte med solbriller til motocross, og i starten af firserne kom de første Oakley skibriller på markedet. Siden da er det blevet til en af de mest succesrige brillefirmaer på globalt plan, der også sælger andet tøj og tilbehør, som du kan finde lige her hos CAMPZ. Det amerikanske brand er især succesrigt takket været det tætte samarbejde med professionelle sportsudøvere. Der gives teknisk feedback på designet, både når det kommer til stil og gear, fra atleter, der tester dem under alle slags vejrforhold – inklusiv de mest ekstreme. Oakley CanopyBrillefirmaet lever også op til de høje standarder, det amerikanske militær har for øjenbeskyttelse, hvilket fortæller lidt om, hvordan de vil beskytte dine øjne.

Gennembrydende amerikansk teknologi

Oakley High Definition Optics-teknologi (HDO) gør, at brillerne optimerer sportsudøveres sikkerhed og ydeevne. Den sørger for, at du får det mest præcise, klare og skarpe synsfelt, som hjælper dig med at bedre vurdere mulige forhindringer, når du for eksempel står på ski i Alperne. Det er uden tvivl den bedste beskyttelse med hundrede procent UV-filter oveni. Hvis du skal stå på ski, så kan den polariserede Oakley-linse også været et godt valg. Denne linse tillader udelukkende de vertikale lysstråler at lyse igennem linsen. Derfor undgår du det irriterende genskin fra sneoverfladen. På CAMPZ kan du også finde den ideelle skihjelm, der passer til dine nye Oakley-briller. En polariseret linse kan også hjælpe dig, hvis du skal spille golf eller er ude og fiske, da du heller ikke vil blive distraheret af, hvordan solen rammer vandet. Oakley har al den beklædning, som enhver modeentusiast har behov for. Sport trender mere end nogensinde før, og derfor kan du se godt ud med både tøj og tilbehør fra Oakley. Det gælder, lige meget om du skal spille fodbold selv eller en tur på stadion med vennerne og veninderne. Det er sjovt sportstøj, som er funktionelt og cool på samme tid. Faktisk byder sortimentet på outdoor-tøj til alle temperaturer, hvilket betyder, at du kan have det klart i klædeskabet hele året rundt –selv når du faktisk ikke skal ud af døren.