Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

Odlo

548 Produkter
Tøj fra Odlo
Odlo

Odlo - Altid et skridt foran med schweizisk know-how

Odlo er en global virksomhed med fokus på sports- og funktionelt tøj. Især i forbindelse med funktionelt undertøj har det schweiziske selskab med norske rødder været europæisk markedsleder. Virksomheden er klar over, at Odlo tøj er for folk, der elsker motion og ikke ønsker at indgå nogen kompromisser med hensyn til funktionalitet, komfort og stil. Grundet den høje kvalitet, materialer og afprøvede teknologier bruger mange olympiske atleter allerede dette tøj under konkurrencer.

Sorter efter
 
Side 1 af
10

Kropstemperaturen er altafgørende for dit velvære

Vejret i Danmark indgyder til masser af tøjskift, da sæsonerne byder på masser af uforudsigelige dage, hvor det kan regne, blæse, være solskin samt meget andet på en og samme dag. Hvis man vil gøre det så nemt som muligt at udholde de mange temperaturskift, så kan man iklæde sig noget tøj fra Odlo. Mærket har i år 70 års jubilæum – og det er ‘still going strong’. Det afspejler sig nemlig på efterspørgslen, hvor folk fra hele verden nikker genkendende til tøjets høje kvalitet. Med baggrund i skisport og kolde udendørsaktiviteter får du noget funktionelt tøj, der passer perfekt ind i det danske klima.

Med Odlo vil du ikke længere klage over vejret

Man er nødt til at skelne til vejrudsigterne, når man bor i Skandinavien. Odlo Zeroweight Logic Men du kan fokusere endnu mere på dine aktiviteter i det fri, når du bruger Odlo som din faste følgesvend. Her er kroppen nemlig så godt stillet, at du ikke skal bøvle med at fryse, svede eller i det hele taget have problemer med dit velvære. Mærket er lig med komfort, da de skræddersyede designs sidder tæt til kroppen. Tekstilerne er nemlig designet, så de kan ånde, hvilket igen er en fordel, når du er aktiv. Dermed regulerer og tilpasser tøjet sig automatisk til din temperatur, hvad enten du går, løber, vandrer, cykler, sejler, rider eller alt muligt andet. Hos Odlo får du nemlig noget universelt sportstøj med maksimal komfort og beskyttelse. Mærket har rødder i Norge, hvor det blev startet af Odd Roar, men holder i dag til i Schweiz. Det er to lande, som giver masser af viden og inspiration til de nyeste kollektioner. Firmaet har endda også været repræsenteret ved vinter-OL, samt i andre konkurrencer, hvor tøjet har gjort sig bemærket hos professionelle atleter. I dag kan du også svøbe kroppen ind i de lækreste materialer, hvad enten det drejer sig om T-shirts, overtøj, bukser, undertøj, hovedbeklædning eller andre uundværlige beklædningsgenstande.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!