CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Odlo Blackcomb

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Odlo Blackcomb – lækkert og komfortabelt sportstøj fra Odlo her på CAMPZ.dk

Her på CAMPZ.dk er vi glade for at kunne tilbyde vore kunder en ny serie af tætsiddende og behagelige T-shirts og tights fra det norske brand Odlo, der siden 1946 har lavet skiundertøj og sportstøj til både mænd, kvinder og børn.Odlo Blackcomb Plus Det er lavet i lette, svedtransporterende materialer og kan bæres både som et underlag, der isolerer og holder dig varm i køligere vejr under for eksempel en jakke eller trøje, og det kan også bruges for sig selv i varmere vejr.

Odlo hos CAMPZ.dk giver dig bæredygtighed og topkvalitet

Udvalget af produkter fra Odlo er stort, og du finder blandt meget andet følgende:

  • Pullovers i mikrofiber til begge køn: De er tætsiddende og anvendes som et termisk lag, der har en isolerende funktion mellem undertøjet og yderpåklædningen, og de bliver blandt andet brugt til vintersport og hiking i køligt klima. Odlo Blackcomb pullovers er lavet i 62% polyester, 30% polyamid og 8% elastan, der gør dem fugttransporterende, og på samme tid er de mobile og lette at bevæge sig i.
  • T-shirts og træningsundertøj til både mænd og kvinder: Lavet i 79% polyamid og 16% polyester er de åndbare og 5% spandex gør dem ekstra mobile og fleksibe at bevæge sig i. Du kan bruge serien hele året, enten som dit inderste lag, eller du kan bruge den for sig selv på en varm dag med hiking eller sport.
  • Tætsiddende tights til herrer. Det er lange underbukser, der som dit inderste, termiske lag isolerer og holder fugten væk, så du kan holde dig varm. De er sømløse, med ventilationszoner i et tæt atletisk snit, der følger kroppens bevægelser.
  • Som et moderne, etisk brand er Odlo meget opmærksomme på produktion og miljø. Firmaet går derfor meget op i have gode arbejdsforhold på sine fabrikker, og det har medført, at firmaet har skabt den såkaldte Fair Wear-serie, der sikrer etiske forhold for de ansatte, der producerer tøjet.