CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Odlo Zeroweight

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2

Størrelse

  • XS
  • M
  • XL
  • XXL

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Odlo Zeroweight Jakke Damer, sort
Odlo Zeroweight Jakke Damer, sort sort
Odlo
Zeroweight Jakke Damer, sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 299 DKK
  • Versioner: XSMXL
- 59 %
UDSALG
Odlo Zeroweight Bukser Damer, sort
Odlo Zeroweight Bukser Damer, sort sort
Odlo
Zeroweight Bukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 589 DKK 389 DKK
  • Versioner: XXL
- 33 %
UDSALG

Fuld opbakning til de aktive øjeblikke med Odlo Zeroweight

Nu kan du glæde dig til at træne igennem og tage dine aktive udfoldelser til nye højder med Odlo Zeroweight. Denne serie af innovativ beklædning fra CAMPZ bakker op om et liv i bevægelse, hvor løb, natur og en tempofyldt hverdag alt sammen udgør en del af programmet. Let vægt, vejrbeskyttende funktioner og fuld klimakontrol er blot nogle af de mange egenskaber, som karakteriserer tøj fra Odlo. Tilbage er der kun at trække i tøjet og gøre klar til en spurt.  

75 år med innovativ beklædning til sportsudøvere

Odlo er et norsk kvalitetsmærke fra 1946 skabt af Odd Roar Lofterød Senior, som var berygtet for sit kreative og utraditionelle sind, der førte ham ad mange interessante veje. Ingen kan være i tvivl om nordmandens sind, når fokus rettes mod virksomhedens mange kollektioner gennem årene. Disse er alle udarbejdet med sportsudøveren for øje. Ejerskabet har godt nok skiftet hænder siden, men er blevet i familien. Odlo Zeroweight 3I 1979 overtog sønnen Odd Roar Junior foretagendet. Han har om nogen holdt traditionerne i live. Kreativitet, nytænkning og innovation er fortsat omdrejningspunktet for virksomhedens produktion af beklædning. Det er tydeligt, når vi kaster et blik på Odlo Zeroweight fra CAMPZ. Serien af unikt tøj til løb og aktive stunder støtter på sublim vis op om virksomhedens bærende principper.

Træningstøj, som giver letvægtige fornemmelser og fuld kontrol

Odlo Zeroweight er den banebrydende kollektion af letvægtigt træningstøj, som lader dig komme godt fra start og sikkert i mål. Det gælder uanset, om det er løbestierne, den vilde natur eller hverdagen, som skal indtages og udforskes. Kollektionen fra producenten består af alt fra T-shirts og shorts til trøjer, bukser og jakker. Det betyder, at du kun behøver søge et sted, når du vil klædes på fra top til tå i dele til både damer og herrer. Fælles for alle dele er deres evne til at få dig til at føle dig let som en fjer. Med Odlo Zeroweight kan du desuden se frem til at iføre dig hurtigtørrende og åndbart tøj, som øger komforten, når du skruer op for intensiteten i din træning. Samtidig får du sublim vejrbeskyttelse og fuld klimakontrol, så intet skal forhindre dig i at yde dit bedste. De egenskaber er resultat af materialevalget, hvor varmereflekterende partikler, avanceret isolering og et fugthåndterende finish alt sammen spiller ind. Iklædt denne serie fra CAMPZ bliver du klar til at kaste dig over nye udfordringer og mindeværdige øjeblikke i naturen.