Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

OluKai

29 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

OluKai er unikt fodtøj til herrer

Dyrk de bløde fornemmelser med kvalitetsfodtøj fra OluKai og CAMPZ. Find dit næste uundværlige fodtøj blandt mærkets mange modeller, der bygger på mere end 15 års erfaring og henvender sig til den moderne mand med hang til udendørsliv og gode stunder ved havet. Gå på opdagelse i en verden af unikt fodtøj, der bringer dig gennem livets mange forskellige scenarier.

Hawaii og øliv bragt til dig

Tilbagelæg dagens distancer i kvalitetsbevidst fodtøj til herrer fra dygtige OluKai. Det amerikanske mærke blev grundlagt af Bill Worthington i 2006 og har siden starten ladet sig inspirere af Hawaii og de mange rodfæstede traditioner og livsfilosofier, der florerer her. Derfor bærer hvert et stykke fodtøj blandt andet et traditionelt hawaiiansk navn, der hylder arven. Vandelementet dyrkes ligeledes, så du får fodtøj, der især egner sig godt til livet ved havet. Missionen har i hele virksomhedens historie været at levere fodtøj, der bygger på det passionerede håndværk og materialer af høj kvalitet. OluKai Alapa Li AthleticMed disse sko fra CAMPZ får du fodtøj, der er lige til at stikke i, sko der bringer dig gennem hverdagen og sommerdage med komfort, selvtillid og stil.

Kvalitetsbevidst fodtøj til den modebevidste mand

Forkæl skohylden med en kollektion af sandaler og lukkede sko til herrer fra OluKai. CAMPZ tilbyder et stort sortiment af modeller fra det kvalitetsbevidste mærke, skoenes alsidige look betyder, at de kan bruges til enhver anledning. Livet består af en række forskelligartede scenarier. Hvorfor ikke investere i fodtøj, der gør sig godt til langt det meste? Stik i et par sandaler eller klipklappere fra mærket og indtag strand- og kystområder for siden at bevæge dig videre til bybilledet. Mulighederne for anvendelse er uendelige, og det simple farvevalg og minimalistiske ydre lader dig kombinere dette fodtøj med garderobens mange dele. OluKai henvender sig i høj grad til den modebevidste mand med sans for detaljen og det strømlinede appeal.

Sublime detaljer leverer komfort dagen igennem

Lukkede sko med gode solide ydersåler skaber et stabilt fodfæste på våde flader, mens overdele i bløde strækbare materialer og kvalitetslæder resulterer et sublimt fit til din fod. Det betyder fodtøj, der er som skabt til bevægelse. Sandaler med blød læderstrop mellem tæerne og en midtersål, der tilpasser sig din unikke fodform, skaber yderlige mængder af komfort. Ved at reducere stød, der finder vej til dine led og knæ, passer den støddæmpende EVA-mellemsål ekstra godt på din krop . På den måde kan du tilbagelægge adskillige kilometer og fortsat bevare den bløde fornemmelse.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!