CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

OluKai

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 35
  • 36

Farve

  • brun
  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
OluKai Honu Sandaler Damer, brun
OluKai Honu Sandaler Damer, brun brun
OluKai
Honu Sandaler Damer, brun
Vejl. udsalgspris 739 DKK 279 DKK
  • Versioner: US 5 | EU 35
- 62 %
UDSALG
OluKai Honu Sandaler Damer, hvid
OluKai Honu Sandaler Damer, hvid hvid
OluKai
Honu Sandaler Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 739 DKK 279 DKK
  • Versioner: US 5 | EU 35US 6 | EU 36
- 62 %
UDSALG

OluKai er unikt fodtøj til herrer

Dyrk de bløde fornemmelser med kvalitetsfodtøj fra OluKai og CAMPZ. Find dit næste uundværlige fodtøj blandt mærkets mange modeller, der bygger på mere end 15 års erfaring og henvender sig til den moderne mand med hang til udendørsliv og gode stunder ved havet. Gå på opdagelse i en verden af unikt fodtøj, der bringer dig gennem livets mange forskellige scenarier.

Hawaii og øliv bragt til dig

Tilbagelæg dagens distancer i kvalitetsbevidst fodtøj til herrer fra dygtige OluKai. Det amerikanske mærke blev grundlagt af Bill Worthington i 2006 og har siden starten ladet sig inspirere af Hawaii og de mange rodfæstede traditioner og livsfilosofier, der florerer her. Derfor bærer hvert et stykke fodtøj blandt andet et traditionelt hawaiiansk navn, der hylder arven. Vandelementet dyrkes ligeledes, så du får fodtøj, der især egner sig godt til livet ved havet. Missionen har i hele virksomhedens historie været at levere fodtøj, der bygger på det passionerede håndværk og materialer af høj kvalitet. OluKai Alapa Li AthleticMed disse sko fra CAMPZ får du fodtøj, der er lige til at stikke i, sko der bringer dig gennem hverdagen og sommerdage med komfort, selvtillid og stil.

Kvalitetsbevidst fodtøj til den modebevidste mand

Forkæl skohylden med en kollektion af sandaler og lukkede sko til herrer fra OluKai. CAMPZ tilbyder et stort sortiment af modeller fra det kvalitetsbevidste mærke, skoenes alsidige look betyder, at de kan bruges til enhver anledning. Livet består af en række forskelligartede scenarier. Hvorfor ikke investere i fodtøj, der gør sig godt til langt det meste? Stik i et par sandaler eller klipklappere fra mærket og indtag strand- og kystområder for siden at bevæge dig videre til bybilledet. Mulighederne for anvendelse er uendelige, og det simple farvevalg og minimalistiske ydre lader dig kombinere dette fodtøj med garderobens mange dele. OluKai henvender sig i høj grad til den modebevidste mand med sans for detaljen og det strømlinede appeal.

Sublime detaljer leverer komfort dagen igennem

Lukkede sko med gode solide ydersåler skaber et stabilt fodfæste på våde flader, mens overdele i bløde strækbare materialer og kvalitetslæder resulterer et sublimt fit til din fod. Det betyder fodtøj, der er som skabt til bevægelse. Sandaler med blød læderstrop mellem tæerne og en midtersål, der tilpasser sig din unikke fodform, skaber yderlige mængder af komfort. Ved at reducere stød, der finder vej til dine led og knæ, passer den støddæmpende EVA-mellemsål ekstra godt på din krop . På den måde kan du tilbagelægge adskillige kilometer og fortsat bevare den bløde fornemmelse.