CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Optimus Sparky Piezo Ildstarter

ID: 366164

109 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Optimus Sparky Piezo Ildstarter

I korte træk

Mål (cm)
Mål (cm)
7,0 x 2,5 cm
Vægt
Vægt
14,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Bike Travel, Mountaineering, Trekking, Bikepacking, Kajaksejlads, Trekking
Vigtigste oplysninger
Type:
Piezoelektrisk tænder
Leveringsomfang
Indhold / levering:
Inkluderer lanyard
Dimensioner
Mål (cm):
7,0 x 2,5 cm
Vægt:
14,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
366164
EAN
7612013189134

Kundeanmeldelser

3.5
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
2
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Optimus Sparky Piezo Ildstarter
Chris
Very disapponting
I had high expectations for this starter but was very disappointed. It only worked every second or third click and then the spark was so thin and weak it wasn't able to ignite my stove. Unfortunately I can't recommend it and I so wanted to. Returned
01.06.2022
Optimus Sparky Piezo Ildstarter
Olaf
Optimus Sparky, klasse, perfekt, fejlfri, rustfrit stål!
Oversat fra Tysk Til originalen
Optimus Sparky, klasse, perfekt, fejlfri, rustfrit stål! I en storm uden slipstrøm kan du ikke tænde en gaslighter med en fri, åben (ikke-jet) flamme. Det samme gælder for piezo-tænding af en gasbrænder. Det er lige meget, om den omgivende luft stormer eller brændstofgassen. Forbrændingsgassens udstrømningshastighed ved brænderhovedet og bevægelsen af den omgivende luft skal være lav, så gas/luftblandingens opholdstid ved tændgnisten er passende, og for at en brændbar gas/luftblanding kan blandes optimalt. . Det gør en forskel, om du antænder en optimal luft/gasblanding i hvile eller en mere eller mindre kraftig gasstrøm i mere eller mindre bevægende luft. Dette er fysik og kemi og har overhovedet intet at gøre med antændelseskilden. Hvis blandingen flyder hurtigere end udbredelseshastigheden af flammen af den brændbare gasblanding, brænder intet ved brænderen. Enhver, der køber en lille, handy piezotænder til flere gange prisen på en discountlighter, har valgt en evigt selvforsynende mikrotændingskilde og må tage det roligt. Juster brændstofgasventilen til den position, hvor brænderen brænder blidt og sikkert, når det er koldt. Hvis det er nødvendigt, klik Sparky med en håndslipstream eller forrude på brænderhovedet, og den første gnist vil med garanti antænde brænderen. (bemærk ventilposition eller ventilrotationer eller flowvolumen) Åbn ventilen fx på Optimus Vega ca 1/4...1/3 omgang (skånsom ydeevne), og brænderen tænder med det første piezo-klik! Enhver, der ikke forstår dette, bør først fortsætte med at tænde deres lighter med en halv stearinlysflamme og flytte den til brænderen, mens den brænder i vinden. I det lange løb kommer sindet så til en direkte piezobrændertændingsproces. (Hilsen til de 1-stjernede eller dårlige anmeldere) For at undgå tab anbefaler jeg at tjekke knuden på den tynde snor i håndledsremmens fatningslås. Kineserne manglede indsats og briller her. Skub snoren ud, flyt om nødvendigt knuden, træk strammere og smelt enderne af snoren lidt af.
27.05.2022
Optimus Sparky Piezo Ildstarter
Torsten
Pizo-detonator
Oversat fra Tysk Til originalen
Lille og praktisk - gør hvad du forventer af det.
06.08.2020