CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Optimus Svea Campingkoger

ID: 335218

Vejl. udsalgspris 1.189 DKK
589 DKK
- 50 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Optimus Svea Campingkoger

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Dine fingre klør for at sende ruten, men mad er energi. Svea-køkkenet har i årtier været en kultklassiker blandt lette og hurtige klatrere og alpinisternes udstyrstasker. Dens enkle design i næsten skudsikker massiv messing gør den også robust: Låget fungerer også som gryde. Ingen løse dele, der kan blive væk. Og håndtaget tjener som et vedligeholdelsesværktøj. En indbygget rengøringsnål hjælper dig med at holde flammen brændende og gryden med næring simrende. Med den præcise flammekontrol kan du pakke dit udstyr ud, mens suppen simrer, men du kan få den til at koge hurtigt, når du ikke kan vente. Perfekt til soloer, eventyr i høj højde (bruger hvidgas for at opnå den bedste effektivitet) eller når som helst super let er super rigtigt.

I korte træk

Type
Type
Enkeltflammekoger
Brændstoftype
Brændstoftype
benzin
Ydelse (watt)
Ydelse (watt)
1400
Vægt
Vægt
550,00 g

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Bike Travel, Trekking, Klatring, Bouldering, Via Ferrata, Vandring / Trekking, Traditionel, Multipitch, Trekking, Camping
Vigtigste oplysninger
Type:
Minikoger
Type:
Enkeltflammekoger
Brændstoftype:
benzin
Brændstof:
benzin
Ydelse (watt):
1400
Ydelse
Brændetid (timer):
0,5
Tilberedningstid (min):
7
Dimensioner
Vægt:
550,00 g
Størrelse (L x B x H):
10 x 13
Leveringsomfang
Sæt:
ja
Leveringsomfang:
brænder, Ventil og lille gryde
Modelår
2023
Produktnummer
335218
EAN
7391812001235

Kundeanmeldelser

4.7
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
2
5 Stjerner
4
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Optimus Svea Campingkoger
WD
En meget god komfur
Oversat fra Polsk Til originalen
Dette er efterfølgeren til det ikoniske tyske Juwel, lavet af ulige bedre materialer. Du kan sagtens varme en middag op for en gruppe på 2 + 1 på den og koge vand til te til den på samme beholder, også i kulden - i modsætning til gaskomfurer. Efter mange års erfaring bruger jeg den stort set kun. Den eneste væsentlige ulempe er rillen til at opvarme brænderen, der er utilstrækkelig rummelig, så optændingen skal gentages to gange med risiko for forbrændinger.
27.08.2022
Optimus Svea Campingkoger
Bushcraft Mäke
Klassikeren
Oversat fra Tysk Til originalen
Faktisk behøver du ikke noget lignende, men han er helt hipster og varmer kaffen, selv når den bliver under nul, når man skærer træ.
20.02.2020
Optimus Svea Campingkoger
Gianpietro
udendørs
Oversat fra Tysk Til originalen
Efter 35 år (!) I brugen af ​​ovnen er stadig noget af det mest alsidige, Unkopliziertesten, magt dygtigste, mest let og pladsbesparende Sweetest hvad du kan købe for bjergene, cykling, kano .... Det er grunden til et par dage siden, et andet hjem for os.
27.07.2017