Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Orange Mud

4 Produkter
Sorter efter
Side 1 af
1

Din væskebalance og komfort i fokus med sportsgear fra Orange Mud

Kast dig over de lange distancer vel vidende, at du er i gode hænder med gear fra Orange Mud og CAMPZ. Det innovative udstyr løser gængse problemer forbundet med løb og anden sport. Blandt andet får du løsningen på væskebalance, opbevaring og tøjskift, så du kan tilføre din sport yderligere komfort og glæde.

Innovativt udstyr til atleter siden 2012

Orange Mud er et amerikansk brand fra 2012, der tager sit afsæt i grundlæggeren Josh Spragues personlige erfaringer fra livet som løber og aktiv atlet. I samarbejde med sit team, har grundlæggeren fra Kansas gjort det til sin opgave at opretholde din væskebalance under intense løbeture og udfoldelser i det fri. Dén opgave løser virksomheden på fornemmeste vis med sit store udbud af revolutionære og effektive drikkesystemer, der holder dig hydreret og veltilpas på stierne.Orange Mud Gear Siden opstarten har det gode håndværk været i fokus i udformningen af gear fra Orange Mud. Drikkesystemerne har med årene fået selskab af andet funktionelt gear, som på samme vis forbedrer dine oplevelser i det fri uanset, om du er til løb, mountainbiking, trail running eller maraton. Hos CAMPZ tilbyder vi et velassorteret udvalg af det skelsættende gear. 

Din sport forbedres med en række unikke løsninger

Det rette gear kan gøre en stor forskel, når du giver dig i kast med dagens fysiske aktiviteter. De innovative Orange Mud drikke- og opbevaringssystemer har deres sublime effektivitet og flotte, minimalistiske designs til fælles. De er lavet som smarte veste, der er ligetil at tage på og sørger for, at du har rigelige mængder væske med dig. Varierende modeller med væskeblære eller specialdesignede lommer til drikkeflasker giver dig mulighed for at vælge netop det system, der stemmer overens med dine behov. Ydermere kan du nyde godt af rummelige lommer, som levner plads til opbevaring af mindre genstande og værdier såsom mobiltelefon og anden vigtig elektronik. Det betyder, at du har alt, hvad du har brug for inden for rækkevidde, når du begiver dig afsted på din tur. Når så du er i mål med de fysiske aktiviteter, kan du drage nytte af de multifunktionelle håndklæder, der ligeledes forhandles via CAMPZ. Efter en intens dag, hvor sveden har fået frit løb, kan du på let vis beskytte sædet i din bil med hjælp fra de formsyede håndklæder. Håndklæderne er desuden lavet med et lukkesystem, så de kan tages om taljen og bruges i forbindelse med tøjskift. På dén måde undgår du at vise mere end du ønsker.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!