Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

ORCA

121 Produkter
ORCA

Orca – Våddragter til triatleter

Når man for første gang ifører sig en våddragt fra Orca er man ikke i tvivl om mærkets enestående pasform og bevægelsesfrihed. Det er der en simpel årsag til. Orca udvikler nemlig svømmedragterne i tæt samarbejde med topatleter fra triathlonsporten. Hos Orca er produktdesign, materialer og konstruktion på højeste niveau og mange års erfaring gør det muligt at udvikle nye teknikker. Triathlonvåddragter fra Orca tilbyder konkurrenter et forspring når det for alvor gælder om at komme først.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Sport på højeste niveau med ORCA

Er du til våde elementer samt masser af sportslig udfoldelse, så er det oplagt at kigge nærmere på ORCA, der er et mestermærke inden for sportsoutfits til elitefolk. Selvom mærket gør meget ud af at imødekomme professionelle atleters behov og ønsker, så kan de forskellige items også med fordel benyttes af sportsfolk på alle mulige andre niveauer. Alle har nemlig glæde af at trække i et stykke sportstøj fra dette new zealandske mærke, som på alle parametre er førende inden for design og fremstilling af sportstøj til konkurrencebrug. Mærket blev startet tilbage i 1992 af Scott Unsworth, som folk fra triatlon-branchen med sikkerhed kender. Efter endt karriere gik han den klassiske vej ved at bruge sin viden til at starte eget sportsmærke. Det blev til ORCA, der på dansk betyder spækhugger, hvilket indirekte hentyder til, at man vil sno sig som en delfin i vandet. ORCA CoreDet er der nemlig brug for, når man vil vinde konkurrencer, og det er noget, som dette globale mærke altid har ambitioner om. Alt er skabt med formålet om at blive bedre til at konkurrere og dyrke sport, hvilket kommer til udtryk ved mærkets innovative tilgang i form af de nyeste funktionelle designs.

ORCA får dig smidigt gennem alle discipliner

Det er først og fremmest triatlon, som ORCA har specialiseret sig i, hvilket vil sige disciplinerne svømning, løb og cykling. Derfor byder udvalget fra dette new zealandske mærke også på masser af våddragter, cykeltøj og løbetøj samt tilbehør som eksempelvis svømmebriller og badehætter. Alt er designet med træning og konkurrence for øje, hvilket også betyder premium-materialer samt en snert af elastan, der både er strækbart og samtidig har en komprimerende effekt. Uanset om du træner til Hawaii eller nogle af de mindre konkurrencer, så er udvalget fra ORCA ideelt at dykke ned i, da mærket skaber resultater på alle niveauer. Målrettet træning, talent, vilje, livsstil og flere andre ord er med til at beskrive det kodeks, som firmaet arbejder ud fra. Man er passioneret ned til mindste detalje, hvilket er helt essentielt, da selv de helt små ting kan være forskel på guld og sølv. Derfor arbejder man sammen med atleter fra den virkelige verden, som netop har helt styr på, hvad der kræves af ens outfit for at nå til tops. Nu og her kan du også få fingrene i nogle af disse meget omtalte items, som optimerer dine performances, for det helt rette sportsoutfit er afgørende for resultater.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!