CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
ORCA Core
Løb, svømning, cykling - hver af disse discipliner kan allerede i sig selv kræve meget af dig. Men hvis du kombinerer to eller endda alle tre, bliver kravene til mennesker og udstyr meget højere. ORCA Core-serien udstyrer ambitiøse triatleter og svømmeløbere med yderst funktionelt tøj, der er præcist designet til de varierede krav, som krævende kombinationsidrætter stiller. Produktporteføljen omfatter løbetøj, shorts og toppe til kvinder og mænd, der ønsker at konkurrere i flere discipliner.

ORCA Core

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Herrer 2
  • Damer 1

Størrelse

  • XS
  • XL

Farve

  • orange
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
ORCA Core Hi-Vis Våddragt Herrer, sort/orange
ORCA Core Hi-Vis Våddragt Herrer, sort/orange sort/orange
ORCA
Core Hi-Vis Våddragt Herrer, sort/orange
Vejl. udsalgspris 1.399 DKK 849 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 4
- 39 %
ORCA Swimrun Core Bukser Damer, sort
ORCA Swimrun Core Bukser Damer, sort sort
ORCA
Swimrun Core Bukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.099 DKK 539 DKK
  • Versioner: XS
- 50 %
ORCA Core Underbukser Herrer, sort
ORCA Core Underbukser Herrer, sort sort
ORCA
Core Underbukser Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 139 DKK
  • Versioner: XL
- 36 %

ORCA Core - triatletens bedste ven

Løb, svømning, cykling. Hver af disse discipliner kan i sig selv kræve meget af dig, men hvis du kombinerer to eller endda alle tre, bliver kravene til menneske og udstyr meget højere – og herefter kommer du hurtigt til at kende navnet ORCA som din egen bukselomme. ORCA kender de krævende betingelser, udøvere som triatleter og svømmeløbere lever under, og det har de gjort lige fra starten. Virksomheden fra New Zealand er nemlig stiftet af den tidligere mester i triatlon Scott Unsworth, der tilbage i halvfemserne indså, at traditionelle våddragter ikke var tilstrækkeligt egnet til at svømme i. 

Optimalt design til sport på land og i vand

Med produkter fra serien ORCA Core, som du finder et bredt udvalg af til hos CAMPZ.dk, kommer du til at føle dig som en fisk i vandet. Det er ikke tilfældigt, at virksomheden har valgt at opkalde sig efter det latinske navn for en spækhugger. ORCA Core JammersJa, vi ved godt, at spækhuggere – ligesom dig – er pattedyr, men klasser inden for biologien spiller ikke den store rolle her. Det gør det til gengæld, at ORCA Core giver fantastiske betingelser til dig, der tager din kombinationsidræt seriøst. Produkterne er specielt designet til at tilpasse sig forholdene i forbindelse med både løb, svømning og cykling. Det er muligt, fordi ORCA aldrig går på kompromis med de materialer, de bruger i produktionen, men kun vælger fra øverste hylde.

Gummi af allerhøjeste kvalitet

ORCA Core kvaliteten hænger i høj grad sammen med deres brug af gummi fra Yamamoto, som er én af de absolut førende producenter på markedet. Gummiet af neopren indeholder alle de kvaliteter, der skal til for at du får en optimal oplevelse på land og i vand. Våddragter og andre produkter, der er fremstillet af neopren fra Yamamoto, er meget lette og vandafvisende, hvilket gør, at de heller aldrig kommer til at føles tunge, mens du svømmer, eller efter du har forladt vandet. Varmen holder de til gengæld godt på, så du ikke kommer til at fryse selv efter mange timer i vand med koldere temperaturer. Lige så vigtigt giver materialet dig maksimal bevægelsesfrihed – både i vandet, i løb og på cyklen – og det er særdeles slidstærkt, så du kan bruge dit produkt i lang tid under hårde forhold. Har du planer om at prøve kræfter med triatlon eller en anden kombinationsidræt, så er det en god idé at gå efter udstyr af høj kvalitet. Find dit ORCA Core produkt her på CAMPZ.dk.