CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Osprey Raptor 14 Rygsæk Herrer, grøn

ID: 891290

1.300 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Osprey Raptor 14 Rygsæk Herrer, grøn (cedar green)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Gør dig klar til at gå endnu hurtigere og længere med Raptor-vandingsrygsækkene. Raptor 14 og den integrerede 3 liters hydraulikbeholder sikrer, at du kan medbringe alt det nødvendige udstyr og væske til at yde dit personlige bedste. Hold dig hydreret på de hårdeste ture med nem adgang til reservoiret via en asymmetrisk lynlås for hurtig og nem genopfyldning. Reservoiret indeholder også en unik hydrostatisk plade, der opretholder en anatomisk form, men også holder vandtrykket højt for at sikre en jævn vandforsyning. Osprey har også løst problemet med "vandrende slanger‘ i konkurrerende designs ved at placere en magnet i rygsækkens brystbælte og bidventil. Dette holder leveringssystemet pænt på plads, når det ikke er nødvendigt, men sikrer hurtig og nem adgang, når det er nødvendigt. Skal du ud på en lang og varm tur? Det er ikke noget problem! AirScape-ryggen og selen af ventileret skum med AirScape-ventilering holder dig kølig og giver dig samtidig fleksibilitet, så du kan bevæge dig uden begrænsning. BioStretch-selen og hoftebæltet giver også mere ventilation end nogensinde før.

Ospreys unikke LidLock-fastgørelse giver et hurtigt og sikkert fastgørelsespunkt til din hjelm, så den forbliver sikker og fri for ridser uden at optage plads i din rygsæk. Alt dit udstyr er nemt at organisere og bære i de interne rum med hurtig adgang. I bunden af rygsækken er der ToolWrap med hurtig adgang, så du kan opbevare alt dit cykelværktøj på et enkelt sted, hvor du kan gå hen til det. Den forreste komprimeringslomme opbevarer mere udstyr sikkert, og stræklommen med drænhul giver et ideelt rum til ekstra ting eller kan bruges til at opbevare våde ting på farten. Refleksgrafik og LED-lys er med til at holde dig synlig, når vejret skifter eller natten falder på!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Kategori:
Rygsæk med drikkesystem
Type af rygsystem:
Uden rygprotektor
Størrelse
totalvolume:
14,00 l
Rygsækvolumen:
14,00 l
Beholdervolumen:
2,50 l
Mål (L x B x H):
50 x 22 x 22
Dimensioner
Vægt:
730,00 g
Rygsæk
lommer:
to lynlåslommer ved hoften, strækbar forlomme, lynlåslomme til solbriller og elektronik
drikkesystem:
Hydraulic Reservoir
Stropper:
Bio-stretch hofte- og skulderremme
Holdere:
briller, Lys, Nøglering
Særlige funktioner:
Drikkeslange med bideventil, reflekterende elementer
Væskesystem
Væskeblære:
inkl. 2,5L-væskeblære
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
inkl. væskeholder
Materiale
Materiale:
100% Nylon
Modelår
2022
Produktnummer
891290
EAN
0845136080782

Video

Kundeanmeldelser

5.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
4
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Osprey Raptor 14 Rygsæk Herrer, rød rød
Stefano A
Rygsæk
Oversat fra Italiensk Til originalen
Fantastisk produkt og fremragende service. I MTB er det som ikke at bære det
22.04.2021
Osprey Raptor 14 Rygsæk Herrer, rød rød
Mike
Mega rygsæk
Oversat fra Tysk Til originalen
Delen er bare creme! Megafarve, mange gennemtænkte funktioner og rygsækken er bare sjov og super behagelig! Kvaliteten er fantastisk, og det er derfor, prisen er helt okay! Indtil nu har det altid været brugt til vandreture, i de næste par dage vil den ædle genstand blive brugt på cyklen
01.04.2021
Osprey Raptor 14 Rygsæk Herrer, sort sort
Marek
Osprey Raptor 14 rygsæk
Oversat fra Polsk Til originalen
Lad mig starte med det vigtigste: det passer meget godt på ryggen. Det passer som en anden hud. Masser af rum. Der er endda en speciel værktøjstaske skjult meget klogt. Det eneste minus - ingen regntæppe. Desuden - et meget godt produkt.
05.03.2021