CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Osprey Tempest 20 Rygsæk Damer, grøn

ID: 1328050

Vejl. udsalgspris 1.069 DKK
799 DKK
- 25 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    XS/S udsolgt online
    M/L udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Osprey Tempest 20 Rygsæk Damer, grøn (jasper green)

Den næste generation af den ikoniske Tempest-serie, der bygger på 10 års ikonisk design, er her. Tempest 20 har et rent, moderne design og en fantastisk ydeevne, uanset hvilket eventyr du er ude på. Når det kommer til en perfekt allrounder, skuffer Tempest 20 ikke, den er trods alt designet til at klamre sig til din ryg som en skræmt abe.

Det smart designede AirScape-rygpanel i harmonisk skum kombineret med en sømløs kropsindpakning fra lænd til hoftebælte øger luftgennemstrømningen og giver en endnu mere behagelig bæreoplevelse ved at holde lasten tæt på kroppen og fordele vægten jævnt omkring hofterne. Tempests rygsystem har også en imponerende kvindespecifik pasform med et ergonomisk formet hoftebælte, sele, bærestykke og rygpanel.

Tempest 20 har en justerbar ryglængde, der sikrer, at rygsækken passer godt til din krop og giver den mest behagelige bæreoplevelse. Rygsækken er komplet med innovative løsninger som Stow-on-the-Go fastgørelse af vandrestave, LidLock fastgørelse af cykelhjelme, fastgørelse af en enkelt isøkse og InsideOut kompressionsstropper. Lynlåslommerne på hver side af hoftebæltet giver hurtig og nem adgang til mindre genstande som telefon, snacks og GPS. Øverst på rygsækken finder du endnu en praktisk placeret lomme, der er ideel til småting, som du har brug for nem adgang til. På forsiden af rygsækken er der en stor PowerMesh-lomme, som er ideel til en våd jakke eller et ekstra lag tøj. Det er vigtigt at holde sig hydreret under aktivitet, og det er gjort nemt at genopfylde væskebeholderen med den eksterne væskebøsning med hurtig adgang og løkke til ophængning af væskebeholderen.

Tempest 20 er kompatibel med alle Hydraulics reservoirer og størrelsen Extra-Small High Vis Raincover.

Tempest 20 er bygget til at være let, komfortabel, holdbar og usædvanligt alsidig. Uanset eventyret har Tempest din ryg.

Specialfunktioner

PFC-fri imprægnering

For at opnå en vand-, smuds- og olieafvisende effekt indeholder dette produkt ingen skadelige kulstofforbindelser (såsom PFOS og PFOA).

Global Recycle Standard (GRS)

Med Global Recycled Standard (GRS) kan den nøjagtige andel af genbrugsmaterialer i et slutprodukt registreres og spores. Formålet med GRS er at øge brugen af genbrugsmaterialer. Den har også til formål at minimere de økologiske og kemiske risici. Et slutprodukt skal bestå af mindst 50 % genanvendte materialer. Global Recycled Standard ejes og forvaltes af Textile Exchange. Textile Exchange er en global nonprofitorganisation.

bluesign GODKENDT

Tekstilprodukter gennemgår en omfattende fremstillingsproces. Det kræver råmaterialer og andre komponenter, f.eks. farvning eller kemiske hjælpestoffer. De materialer eller mellemprodukter, der opstår i produktionskæden, testes af det uafhængige organ bluesign og vurderes ud fra bluesign-kriterierne. Disse fastsætter grænseværdier for forbrugerbeskyttelse, f.eks. for at begrænse kemiske stoffer i tekstiler og gøre dem mere bæredygtige. De enkelte komponenter eller processer, der er blevet testet med succes, får bluesign APPROVED-seglet.

I korte træk

Egenskaber
Egenskaber
Størrelsesjustering mulig
Rygsækvægt
Rygsækvægt
900,00 g
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr
Blinklysholder, Stavfastgørelse, Flaskeholder, Kompressionsremme, Materialeløkker i bunden, Isøksesløjfe(r), Hjelmfastgørelse

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Vandring / Trekking, Langrend på ski, Allround / Begynder, Vandring
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Daypack
Anvendelsesområde:
Hiking
Type af rygsystem:
Rygpolstring
Dimensioner
Mål:
51 x 27 x 23 cm
Volume
Rygsækvolumen:
20,00 l
Materiale
Materialebeskrivelse:
100% nylon
Detaljer:
PFC-fri overfladebeskyttelse (Durable Water Repellent)
overfladebeskyttelse:
DWR
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
bluesign APPROVED, Global Recycled Standard (GRS)
Funktioner
Egenskaber:
Størrelsesjustering mulig
Bælte
Hoftebælte:
Med lynlåslomme(r), Tyndt polstret, Justerbar i bredden
Skulder- og bryststropfunktioner:
Med fløjte, Justerbar i højden, Justerbar i bredden
Hoftebælte:
ja
Bryst strap:
ja
Fordeling
Antal udvendige lommer:
6
Rum & lommer
Yderlommer:
1 top zipper compartment, 2 sidelommer med stretch i siden, 1 stretch pocket on the shoulder strap
Låg:
Indvendigt rum
Lukkeknap
lukningsposition:
Fra oven (Toploader)
lukningstype:
lynlås
Udstyr
Mulighed for fastgørelse af udstyr:
Blinklysholder, Stavfastgørelse, Flaskeholder, Kompressionsremme, Materialeløkker i bunden, Isøksesløjfe(r), Hjelmfastgørelse
Vægt
Rygsækvægt:
900,00 g
Modelår
2024
Produktnummer
1328050
EAN
0843820101584

Video

Kundeanmeldelser

4.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Osprey Tempest 20 Rygsæk Damer, grøn grøn
Tania
Meget godt produkt
Oversat fra Fransk Til originalen
Jeg er meget tilfreds med produktet, supporten var hurtig og jeg blev leveret til tiden. Rygsækken er praktisk, funktionel, den tilpasser sig godt til morfologien og er af rigtig god kvalitet. Jeg anbefaler det
11.04.2023