CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Osprey - Californien 1974

Ospreys fødsel. Det hele startede med en symaskine, et hoved fyldt med ideer og ønsket om at udvikle innovative rygsække af højeste kvalitet. Rygsække fra Osprey vækker den indre opdagelseslyst og findes overalt i verdenen - fra de højeste bjerge til de fjerneste øer (og overalt imellem).

Topkategorier

Osprey

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • gul
  • grå
  • blå
  • sort

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 5
  • Global Recycled Standard (GRS) 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Osprey Ultralight Raincover XL, grå
Osprey Ultralight Raincover XL, grå grå
Osprey
Ultralight Raincover XL, grå
Vejl. udsalgspris 329 DKK 129 DKK
- 60 %
Osprey Transporter Toilettaske, sort
Osprey Transporter Toilettaske, sort sort
Osprey
Transporter Toilettaske, sort
Vejl. udsalgspris 329 DKK 259 DKK
- 21 %
UDSALG
Osprey Tempest 9 Rygsæk Damer, sort
Osprey Tempest 9 Rygsæk Damer, sort sort
Osprey
Tempest 9 Rygsæk Damer, sort
Vejl. udsalgspris 999 DKK 729 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XS/S
- 27 %
UDSALG
Osprey Talon 26 Rygsæk Herrer, blå
Osprey Talon 26 Rygsæk Herrer, blå blå
Osprey
Talon 26 Rygsæk Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 879 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: L/XL
- 20 %
UDSALG
Osprey Transporter Roll Top WP 25 Rygsæk, gul
Osprey Transporter Roll Top WP 25 Rygsæk, gul gul
Osprey
Transporter Roll Top WP 25 Rygsæk, gul
Vejl. udsalgspris 1.189 DKK 619 DKK
- 47 %
UDSALG
Osprey Ariel Plus 85 Rygsæk Damer, sort
Osprey Ariel Plus 85 Rygsæk Damer, sort sort
Osprey
Ariel Plus 85 Rygsæk Damer, sort
Vejl. udsalgspris 2.669 DKK 2.549 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: M/L

Taskeløsninger, man aldrig går forkert med

Enhver, der har været på vandretur med en rygsæk, som ikke er designet til formålet, ved, hvor generende det kan være for den samlede oplevelse. Sådan en tur foretager man sjældent to gange, men i stedet går man direkte hjem og investerer i en kvalitetsmodel, der er specifikt fremstillet til formålet. Her byder Osprey ind med et hav af varianter, som tilfredsstiller både amatører og professionelle på alle niveauer. Vi kender alle Silicon Valley og andre innovative miljøer i Californien. Det var også i denne vestlige amerikanske stat, at dette rygsækmærke så dagens lys tilbage i 1974. Dengang startede det hele som en beskeden American Dream med en enkelt symaskine hjemme i entreprenørens egen garage. I dag har man kontorer og produktionsfaciliteter i hele verden, og du kan naturligvis også købe en af de populære rygsække eller tasker her på CAMPZ. Firmaet går meget op i kvalitet og miljø, hvilket også afspejles på de endelige slutprodukter. Osprey Stratos 24Mode har anden prioritet, så du får en taske, der holder i mange år, da man går mere op i slidstyrke og premium-materialer end de nyeste trends på markedet. Logoet af en ørn står som signaturen på alle produkterne og samtidig er hele farvepaletten taget i brug, så der er noget for enhver smag i dette altomfattende sortiment fra Osprey.

På farten med en Osprey er altid en succes

Hos amerikanske Osprey har man i den grad fulgt tidens udvikling. Det gælder lige fra de mest simple designs tilbage i 70'erne og op til nutidens teknologiske tider. Derfor har mærket også vundet adskillige priser op gennem årene grundet deres altid innovative tilgang til processerne. Først og fremmest udvikler man konstant på alle de funktionelle og ergonomiske punkter, så det bliver en positiv og komfortabel oplevelse at være på tur med en af disse veldesignede rygsække på ryggen. Derudover har man opfundet gadget-pockets, hvor der er plads til tablets og andre ting med beskyttende skærm, så du også kan bruge dine gadgets, når de er pakket ned i tasken. En anden ting er den smarte app, som hjælper dig med at pakke optimalt. Derudover er ergonomiske hoftebælter og åndbare skulderremme også en del af innovationerne, så mærket klæder dig optimalt på med dine pakkenelliker. Hos Osprey byder man på rygsække og tasker til enhver sportsgren og anledning. Uanset om det er til klatring, vandreture, backpacking, løbeture, til hverdag, skiture eller alt mulig andet, så finder du en specialmodel, der matcher med dine specifikke ønsker og krav.