Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Outdoor Research

98 Produkter
Tøj fra Outdoor Research
Outdoor Research

Outdoor Research

Outdoor Research blev skabt af Ron Gregg, en fysiker med en hang til bjergbestigning, i 1980, og målet er at skabe produkter, der skal løse problemer. Der er tale om en virksomhed med værdier, såsom innovativitet og det at skabe produkter der funktionelt set er helt i top og samtidig er æstetisk behagelige.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Outdoor Research – gør dig klar til nye eventyr i naturen

Livet i naturen stiller store krav til dit medbragte udstyr. Med Outdoor Research er du sikret funktionelle og kvalitetsbevidste produkter til en række anledninger, der uden tvivl vil forbedre din oplevelse i naturen. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort sortiment af produkter fra den dygtige og erfarne leverandør.

Et mærke skabt på baggrund af passion og erfaring

Outdoor Research er et mærke skabt på baggrund af erfaring fra den virkelige verden. Mærket er grundlagt af Ron Gregg – en fysiker med en stor passion for bjergbestigning og livet i naturen. Siden 1980 har den tidligere fysikers mål være at skabe et stort sortiment af produkter, der alle har det til fælles, at de er udformet med henblik på at løse en række problematikker. Outdoor Research Dry IsolationDet har ført til et velassorteret udvalg af kvalitetsbevidste produkter, der er naturentusiastens trofaste og uundværlige følgesvend. Gennem årene har mærket løbende finjusteret og effektiviseret deres klassiske sortiment, så der er overensstemmelse mellem deres nutidige produkter og tidens teknologiske formåen. Det betyder et stort sortiment af produkter, der alle lever op til tidens standarder og på alle måder vil forbedre din oplevelse, når du planlægger at bevæge dig ud i naturen, i søgen efter nye, spændende eventyr.

Kvalitetsprodukter til enhver anledning

På CAMPZ har vi samlet et bredt udvalg af produkter fra Outdoor Research. På vores side finder du blandt andet et stort udvalg af bivuaker, rygsække, tasker, beklædningsdele og dry bags. Fællesnævneren for alle produkter er deres beskyttende evner og innovative designs, der til hver en tid skaber beskyttelse og komfort for dig, når du befinder dig i naturen. Planlægger du en tur ud i vintervejret, tilbyder vi for eksempel varme fingerhandsker, der trods deres tykke, indvendige forring aldrig fratager dig følingen i fingrene. Endvidere har vi åndbare og fugtighedsregulerende huer og hovedstykker, der lader dig holde varmen og tørrer på rekordtid. Til de solrige og lune dage har vi smarte kasketter og hatte, der beskytter dig mod solens stråler, mens du på de regnfulde dage kan iføre dig en af de lækre regnjakker eller ponchoer fra mærket. Er det til dine medbragte dele, du søger beskyttelse, kan du anvende en af de smarte dry bags, der fås i flere størrelser, så du altid kan finde en model, der stemmer overens med dine behov. Mulighederne er mange. Vi har samlet det hele og tilbyder produkter, der gør sig godt til alle anledninger.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!