Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Outdoor Research

127 Produkter
Tøj fra Outdoor Research
Outdoor Research

Outdoor Research

Outdoor Research blev skabt af Ron Gregg, en fysiker med en hang til bjergbestigning, i 1980, og målet er at skabe produkter, der skal løse problemer. Der er tale om en virksomhed med værdier, såsom innovativitet og det at skabe produkter der funktionelt set er helt i top og samtidig er æstetisk behagelige.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Outdoor Research tøj og tilbehør

Outdoor Research er blevet til under dramatiske omstændigheder. Virksomhedens grundlægger, Ron Gregg, var en bjergbestiger, der ofte oplevede, hvordan han og hans partnere led under kulden i en sådan grad, at det førte til forfrysninger på deres ture. Derfor satte han sig for at udvikle produkter, der skulle øge sikkerheden og komforten for bjergbestigere. Som navnet antyder, er det Outdoor Researchs ambition at anspore alle til at blive modigere og nysgerrigere i udforskningen af naturen. Efter at Ron Gregg selv omkom i en lavine, har firmaet i endnu større grad arbejdet for at gøre naturen mere sikker at færdes i. Oprindeligt var produkterne primært tiltænkt bjergbestigere, men sortimentet favner i dag så bredt, at enhver trekker, klatrer, kajakroer eller campist vil finde udstyr, der gør turen ud i det blå til en bedre oplevelse. Outdoor Research Online Shop

Nyeste teknologi og design

Kendetegnende for virksomhedens historie er designernes evne til hele tiden at udnytte den seneste teknologiske udvikling til at skabe produkter, der sætter nye standarder inden for innovation, komfort og sikkerhed. Et godt eksempel er, at Outdoor Research var en af de første til at tage materialer som velcro og Gore-Tex til sig - to materialer, som vi i dag betragter som helt uundværlige for outdoor-beklædningen. Virksomhedens mest banebrydende produkt var imidlertid de isolerende, vind- og vandtætte overtræksstøvler og gamacher, som Ron Gregg udtænkte konceptet for på den famøse bjergvandring, hvor hans partner nær havde mistet fødderne på grund af forfrysninger. Den klassiske Seattle Sombrero-hat er verdens bedst sælgende GoreTex-regnhat nogensinde.

Outdoor Research paksække, overtøj og hatte

Hos Campz.dk har vi altid et stort udvalg af produkter fra Outdoor Research til fordelagtige priser. Hvad enten, du vil beskytte dine fødder med de berømte gamacher, eller du har brug for en praktisk rejsetaske eller en vandtæt rygsæk, finder du de bedste produkter hos os. Vi har også huer, handsker og jakker, der med garanti vil holde dig varm og tør under selv de mest barske vejrforhold. Vores store sortiment omfatter bl.a.:
  • Outdoor Research Sensor Dry Holster Hoftetaske
  • Outdoor Research Rocky Mountain Gamacher
  • Outdoor Research Helium jakke


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!