Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Viking Gummistøvler

(38 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Farvestrålende Viking gummistøvler

En gummistøvle er ikke bare en gummistøvle. I dag stiller vi høje krav til vores fodtøj. Det skal ikke kun holde vores fødder tørre, men også sørge for at kulden ikke kommer snigende og selvfølgelig være behagelige at have på. Gummistøvlerne er ofte garderobens mindst behagelige fodtøj, men det kan Viking gummistøvler lave om på, så du er sikret både komfort samt tørre og varme fødder. Her er der nemlig tale om en støvle, der både overholder de praktiske foranstaltninger. De holder fødderne varme og tørrer samtidig med, at de lader foden ånde. Derudover er de designet til at sidde på foden som en trekkingsko med en skridsikker og stødabsorberende sål, der gør støvlen anvendelig både i naturen og i byen i de våde og kolde måneder. Viking gummistøvler er samtidig moderne og smarte i snittet. De skønne farver giver dig mulighed for at vælge en støvle, der passer ind i din unikke stil, uanset om du er til kraftige farver eller blot til en neutral og rolig støvle. vikinggummistoelver

Viking gummistøvler af højeste kvalitet

Siden 1920 har det norske mærke været førende på markedet indenfor design og produktion af gummistøvler. Kendetegnet ved et par Viking gummistøvler er det vandtætte materiale, der tillader foden at ånde i støvlen, hvilket gør støvlen yderst anvendelig og komfortabel. Viking gummistøvler er produceret af naturgummi, som består af saften fra brasilianske gummitræer. Saften udvindes ved at snitte i træet, hvorefter det flydende naturgummi, også kendt som latex, kommer frem. Naturgummi formstøbes med blandinger, der giver det de særlige egenskaber, som er kendetegnet ved en solid støvle fra Viking. Netop den vandtætte, men åndbare overflade. Alle støvlerne samles i hånden, så når du står med dine nye gummistøvler i hånden, så har de været igennem en længere proces, bestående af flere vidt forskellige arbejdsgange. Det, der startede som en flydende saft i naturen, bliver en lækker og funktionel gummistøvle, der sikrer dig varme og tørre fødder hele året rundt. Det er dog ikke kun materialet, der er innovativt i det norske firma, også modellernes pasform og således stødabsorbering, der gør gummistøvlerne til en komfortabel støvle, der kan bruges i en aktiv hverdag.

Viking gummistøvler til hele familien

Viking gummistøvler kommer i mange forskellige modeller. Der er både lette og tynde sommerstøvler og foret og lune vinterstøvler. De lækre farver og det stilrene design sikrer dig en støvle, der kan bruges uanset hvordan din daglige stil er. Viking gummistøvler er lavet af kvalitetsmaterialer, der kan tåle at blive brugt i hverdagen. De solide materialer sikrer dig en støvle, som holder flere sæsoner, uden at de ser slidte eller brugte ud. Alle støvlerne er nemme at rengøre med varmt vand og sæbe. Derudover kræver de ingen vedligeholdelse. Hos Campz finder du et stort udvalg af Viking gummistøvler til hele familien. Vi har mange størrelser inden for hver model, så du er sikret at hele familien kan blive klædt godt og varmt på. Uanset om I ønsker at matche hinanden med ens støvler, eller hver især har særlige behov, så bestil jeres nye og uundværlige støvler allerede i dag. Trænger familien også til nye jakker, så har vi hos Campz et stort udvalg af vinterjakker fra nogle af verdens førende producenter. Vi forhandler de nyeste kollektioner fra blandt andet:


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling