Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Timberland Vinterstøvler

(6 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Skostørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Timberland støvler til vinteren

Om Timberland

Timberland er et amerikansk firma, som blev etableret i 1952 af Nathan Swartz. Det verdenskendte varemærke fremstiller friluftsbeklædning, fodtøj og udstyr som ure, briller og læderprodukter til friluftsmarkedet og har specialiseret sig i fodtøj. Det startede med produktionen af vandtætte støvler i 60erne, som hurtigt blev populære og som i 1973 fik navnet Timberland. Firmaet kom siden til at gå under navnet The Timberland Company. Varesortimentet af Timberland støvler blev med tiden udvidet og i slutningen af 1970erne kom også casual sko og bådfodtøj med på repertoiret. Firmaet ekspanderede og kom i 80erne til at udvikle sig til et livsstilsvaremærke. Vareudvalget udvides til også at omfatte beklædning og kvindesko. Ekspansionen fortsætter og i 90'erne er det for det meste rygsække, ure, børnefodtøj og arbejdsfodtøj, der føjes til produktionen. Timberland Canard ResortTimberland støvler og sko er populære indenfor vandre- og bjergsporten men også som et hverdagsfodtøj. Firmaets solide produkter er specielt egnede til det til tider barske kolde og våde nordiske klima, og giver på grund af den overlegne kvalitet, en beskyttelse der er i absolut topklasse. Der er ikke noget, der hedder trætte, kolde og våde fødder, når man bærer Timberland støvler eller sko.

Timberland støvler

Timberland producerer en lang række forskellige typer af fodtøj helt fra de varmeste vinterstøvler, vandresko, fritidssko, sportssko til sandaler. Firmaet får det meste læder til deres fodtøj leveret fra firmaet Horween Leather Company. Deres gummimaterialer er fleksible og resistente. Ved at vælge Timberland støvler, kan man være sikker på at have et fodtøj, der følger én år ud og år ind. Nogle af de mange modeller i Timberland støvler, som vi sælger på CAMPZ.dk, er følgende:
 • Rime Ridge
 • Canard Resort
 • EK Mount Holly Tall Lace Duck
 • Mukluk m. fl.
Du kan få lange eller korte modeller i Timberland støvler, nogle sidder tæt, mens der i andre er plads til tykke sokker, og til at man kan stikke bukserne ned i. Der er vinterstøvler, som er specielt designede til at man kan opholde sig i sneen i timevis, som holder fødderne varme, tørre og ventilerede, samtidigt med at de føles lette at have på. Timberland SnowbootDe flotte tætsiddende Timberland støvler som EK Mount Holly Tall Lace Duck sikrer varme fødder vinter efter vinter, i et flot, moderigtigt og tidsløst design. Canard Resort er et eksempel på en flot vandrestøvle til vinterbrug, lavet i naturlæder og med en antislipsål. Mukluk er ligeså spændende som navnet, det er en vinterstøvle, som også er lavet i naturlæder, i et enkelt men smart design, som kan bruges i det daglige eller på en længere vandretur i et koldt klima. De er lette at hoppe i, eftersom man ikke skal kæmpe med snørebånd. Timerland støvler kaldet Rime Ridge er vandrestøvleserie til helårsbrug, hvor modellerne som har antislipsål og er vandtætte. De kommer i spændende farvekombinationer som kan pifte det ellers mørke vintertøj lidt op. Med Rime Ridge er man, ligesom de andre modeller, godt rustet til den danske kolde og våde vinter. Ligegyldigt hvilken model man vælger til sidst, så er Timberland i sig selv en garanti for optimal komfort, holdbarhed og kvalitet. Så kig udvalget godt igennem og læs om støvlerenes egenskaber under produktbeskrivelserne. Timberland er et firma, som har en stærk Corporate Social Responsibility profil, og deres støtte til miljøet gennemskinner hele deres produktionsproces, som der i alle dens faser holdes skarpt opsyn med. Det er også med bagtanke for at skabe levedygtige produkter og ved at bruge miljøvenlige materialer såsom genbrugt gummi, at de bidrager til bæredygtighed med omgivelserne. Firmaet har ligeledes indsamlingsordninger af Timberland støvler og sko med henblik på genbrug.

Når du køber gennem CAMPZ.dk

Når du køber Timberland støvler gennem CAMPZ.dk har du 100 dages returret, du skal dog kunne forevise en kvittering, og varens emballage skal være intakt. Husk, at du også hos os, kan få alt andet udstyr til din tur, som du skal bruge, det kan være alt i tøj, som kan holde dig beskyttet mod vind og vejr, det kan være telte eller andet campingudstyr, som du kan få brug for i bjergene for eksempel. Tag dig god tid til at kigge rundt. Det er nu en gang lettere at købe alting samtidigt og gennem os, så slipper du for at gå fra én butik til en anden. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at hjælpe. God tur i det fri, med dine nye Timberland støvler! Mens du alligevel er her, kan du, hvis du har lyst, søge lidt inspiration blandt vores andre populære støvler fra andre populære mærker:
 • Jack Wolfskin støvler
 • The North Face støvler
 • Hanwag støvler


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling