Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Pulsvarmere / håndledsvarmere

(23 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Pulsvarmer eller håndledsvarmer

Pulsvarmere & håndledsvarmere

Når man dyrker sport eller andre aktiviteter udenfor, er det ikke sjældent, at man føler, at temperaturen svinger, og det kan være svært at opretholde en passende temperatur i kroppen. Ønsker man dog ikke at medbringe bunkevis af skiftetøj, kan et par puls- eller håndledsvarmere være en god mulighed. Disse er meget lette, passer ned i enhver lomme og beskytter henholdsvis håndled eller underarme imod kulde.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Pulsvarmere holder din puls varm

Kolde fingre er i sagens natur primært et problem om vinteren. Det kan som regel afhjælpes med et par lune vanter eller handsker. Men for nogle kan det faktisk være et problem året rundt, selv om sommeren. Og her går man jo ikke med vanter eller handsker – det ville se lidt underligt ud, og de er jo også hæmmende, hvis man skal udføre et stykke arbejde, hvor man skal bruge fingre og hænder. For eksempel er det svært at skrive på et tastatur med store luffer på, og meget andet arbejde kræver, at man har finger og håndkontakt med forskellige emner – uden nogen form for håndbeskyttelse. Puls- & håndledsvarmere fra Houdini

Kolde hænder kan have mange årsager

Kolde hænder og fingre året rundt kan skyldes mange ting. Dårligt blodomløb, for eksempel, rygning, som får de små blodkar i fingrene til at trække sig sammen, meget stillesiddende arbejde, monotone og gentagne arbejdsbevægelse med arme og hænder, træk og lignende. Og så selvfølgelig deciderede sygdomme som gigt og slidgigt samt forskellige kredsløbssygdomme. Noget kan afhjælpes med medicin, nogle kan have stor gavn af fysioterapeutiske øvelser, og noget kan der i virkeligheden ikke gøres ret meget ved, ud over at man kan forsøge at holde fingre, hænder og håndled varme med diverse hjælpemidler. I begge håndled ligger de to store pulsårer tæt på hudens overflade, så her er det et godt sted at starte. For det er selvfølgelig pulsårerne, som forsyner hånden og fingrene med blod. Det skal helst være varmt – med kropstemperaturens normalt 37 grader. Men fordi pulsårerne ligger så yderligt, kan blodet faktisk køles af her, så det er koldere, når det når helt ud i fingerspidserne. Så man kan med fordel starte med at prøve, om ikke et par puls- og håndledsvarmere kunne afhjælpe problemet. I gamle dage – det vil sige for 40 – 50 år siden kaldte man den slags muffer. De var faktisk meget almindelige, for opvarmningen i beboelseshuse bestod oftest af en enkelt kakkelovn – til at varme hele huset op! Og da alle jo ikke kunne sidde lige op ad kakkelovnen hele dagen, måtte man forsøge at holde varmen på anden vis, når man ikke lige var i stuen, hvor kakkelovnen som regel stod. Altså godt med tøj på. Kvinderne bar ofte både underskørt og overskørt under kjolen, og mændene trak i lange, uldne underbukser under de almindelige bukser. Men man kunne jo ikke arbejde i køkkenet med madlavning, opvask med mere med vanter på, så i stedet tog man et par muffediser på. De dækkede håndleddet omkring halvt op på underarmen og så ned til håndryggen, så man stadig havde fingrene fri. Det var ofte de ældre kvinder, som i de lange vinteraftener, sad op ad kakkelovnen og strikkede eller hæklede disse muffediser, som var forløberne for vores tids puls- og håndledsvarmere, og man kan finde de moderne udgaver på CAMPZ.dk.

Varme hænder til sport

Woolpower puls- & håndledsvarmere De fleste kan få kolde hænder og fingre om vinteren, men især vintersportsfolk bruger i stor stil puls- og håndledsvarmere. Hvis det er skiløbere, så har de typisk en skidragt og skihandsker på, men fordi de udfolder så stor fysisk aktivitet med mange armbevægelser, så sker det let, at skidragtens ærmer glider og blotter et stykke bar hud mellem ærme og handske. Så er det genialt med en puls- eller håndledsvarmer til at beskytte dette stykke med bart mod kulden, for selv en smule kulde kan nedsætte de hånd- og fingerspidsfornemmelser, som er så vigtige – især i konkurrence skisport.

Livgarden trækker op med puls- og håndledsvarmere

En anden erhvervsgruppe, som både er udsat for kulde, og som samtidig er dybt afhængig af maksimal bevægelighed i hænder og fingre, er musikere – især dem, der ofte spiller udendørs. Man kan bare prøve at stille sig op på Strøget, når Livgarden trækker op – og så tælle antallet af musikere med puls- og håndledsvarmere på. Livgarden består af professionelle musikere, som kontraktligt er forpligtede til at marchere en fastlagt rute gennem København samtlige hverdag – forår, sommer, efterår og vinter, så de har prøvet at marchere rundt i snestorm. Og nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, så Livgardens musikere har lært at gardere sig mod enhver form for vejr. Find et par puls- eller håndledsvarmere, som passer til dit behov på CAMPZ.dk og bestil det i dag.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling