Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Pandebånd (110 Produkter)

Relateret til: hatte & hovedbeklædning
  1. Kasketter
  2. Huer
  3. Fullface huer
  4. Hovedtørklæder
  5. Hatte

Køn

Valgt:

Mærke

Valgt:

Farve

Valgt:

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
Pandebånd snowboard

Pandebånd

Et pandebånd er ikke kun et stykke mode-udstyr. Under sport, på rejser eller på camping kan det under de mest forskellige betingelser være særdeles nyttigt. Om sommeren bærer man pandebånd for at holde sved og flyvske hår væk fra ansigtet, og nye teknologier tillader endda nogle pandebånd også at nedkøle panden. Oftest bærer man dog pandebånd i køligt og kold vejr, hvor de varmer ørerne og holder dem beskyttet for vinden. Smartest ved pandebåndene er dog deres lave vægt og lille massefylde, der gør dem lette at have med sig overalt.

Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Beskyt dig mod ørepine og andre kulderelaterede infektioner

Man kan hurtigt tage fejl af vejret. Eller vejret kan nærmere snyde, for solen kan skinne det ene minut, og ti minutter efter står den så på regnvejr. Det danske vejr er til tider omskifteligt og uforudsigeligt, hvilket stiller store krav til vores garderobe med udstyr og tilbehør. Med et pandebånd bliver det legende let at begive sig udendørs og være aktiv, for denne type af hovedbeklædning er så let og praktisk.Marmot Theo Det er efterhånden også gået hen at blive en trend at have et pandebånd på, når man er aktiv udendørs, for denne sporty hovedbeklædning tilbydes i et hav af farver og former. Formen er naturligvis rund, hvor et stykke tekstil er syet sammen, så det danner en ring. Men derudover leger designerne og de forskellige mærker med hver deres udtryk. Den største forskel mellem mærkerne er selve bredden på båndet. Nogle byder på smalle designs, der lige nøjagtig dækker ørerne, andre tilbyder pandebånd i brede varianter, mens nogle tredje designer dem med ekstra bredde ved pandestykket. Denne ekstra bredde kan også vendes, så den i stedet dækker nakken. Derfor er det helt og aldeles en smagssag, hvad man hælder mest til.

Pandebånd – smart og effektiv beskyttelse

Udover at pandebånd varmer ørerne, så er de også ret gode til at holde håret på plads med. Specielt hvis man er langhåret holder båndet på håret, så det ikke blafrer rundt i vinden og generer dig i ansigtet. De er også fremstillet i strækbare materialer, så du er sikret, at båndet sidder tæt omkring ørerne og der dermed ikke siver luft ind under. Her på CAMPZ finder du mange forskellige typer af pandebånd, hvad enten forskellen ligger i bredden eller i materialevalget. Det er alt fra de strikkede og vamsede modeller til de kolde dage uden regn samt masser af slanke og innovative modeller i åndbare og vandtætte designs. Fælles for alle pandebånd er, at de er vindtætte og dermed isolerende, så du slipper for kulde på ørerne og panden. De mange forskellige farver og designs giver dig noget at vælge imellem, så du kan matche pandebåndene sammen med resten af dit tilbehør eller skabe kontraster på dit outfit. Du kan også bruge de forskellige modeller i både byen og i naturen, hvad enten det er til deciderede outdoor-aktiviteter eller blot til hverdagsbrug. En ting er i hvert fald sikker: Man har brug for optimal beskyttelse i de danske årstider, og du vil med garanti få brugt dit nye pandebånd mange gange i løbet af året.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69