Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


The North Face Jakker

(75 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Størrelse

Valgt:

  Børnestørrelse

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

The North Face jakker på campz.dk

En The North Face jakke er garanteret kvaliteten fra det berømte brand North Face, et amerikansk firma som blev grundlagt tilbage i 1968. To fyre fra San Francisco startede en mindre butik, hvorfra de solgte forskelligt udstyr til brug ved trekking og til brug ved udendørsliv i det hele taget. Som så mange andre klassiske eksempler, skulle denne lille butik blive begyndelsen til et stort og anerkendt brand, som enhver, der interesserer sig for camping, trekking, klatring og bjergbestigning selvfølgelig, er bekendt med og føler sig tryg ved. En The North Face jakke kan nu også være rar at have på i det danske, ofte våde klima, og de tykkere jakker er perfekte til en cykel- eller travetur en bidende kold vinterdag. Navnet North Face var selvfølgelig ikke tilfældigt valgt. Det er vel mest kendt fra verdens højeste bjerg Mount Everest, der som de fleste bjerge på den nordlige halvkugle er sværest at bestige på netop den nordlige side. The North Face jakke Men logoet for virksomheden illustrerer nu en monolit i Yosemite National Park, hvor det som kaldes Half Dome ses fra den nordlige side altså ”the North Face”. Logoet blev til allerede i 1971. Virksomheden ekspanderede, og i 1980'erne udvides kollektionen til også at omfatte skiudstyr og -beklædning. Senere kom endog udstyr til almindelig camping også til. Hvis man vil have den optimale regnjakke, er det en god idé at se på en The North Face jakke fra CAMPZ.dk. Faktisk findes der i dag modeller, som kombiner regnjakken med en vinterjakke, hvis man ikke synes, man har brug for en helt tyk og varm model. Mange bruger jakkerne med kombinationen af HyVent Alpha og Primaloft One, også på vinterdage i Danmark. De er foruden at være helt vandtætte og meget åndbare, også fremstillet med en ydre del med en superlet fiberisolering. For eksempel kan man på CAMPZ.dk finde The North Face Plasma Thermal Regnjakke, som er en klassiker med disse nævnte egenskaber. Den er ikke for tung, men holder alligevel på varmen og holder dig garanteret tør. På hjemmesiden findes for øvrigt også mange fleece-modeller, heriblandt nogle rigtigt seje 'hoodies' til børn. Så er de pakket varmt ind til enhver aktivitet, men har samtidig fuld bevægelighed, så de ikke skal gå rundt som astronauter.

The North Face jakke - til alt vind og vejr

En The North Face jakke findes i mange varianter til forskelligt brug, professionelt eller privat. Der er også de varme jakker, altså i form af dunjakker og fiberjakker. Der er lette dun- og fiberjakker til trekking- og ekspeditionsbrug, og de har det til fælles, at de giver den maksimale isolering per gram. Der er desuden slidstærke og vandtætte dunjakker, som egner sig perfekt til alt fra arbejdsbrug i koldt klima til enhver anden slags brug på en råkold dansk vinterdag. Fælles for de fleste af de varme jakker er altså, at de giver en fantastisk isolering i forhold til deres vægt. Med en høj krave og en hætte med ekstra isolering i nakken, er man helt omsluttet og beskyttet mod vind og vejr, og de holder i den grad på varmen. Desuden gør det specielle design at man har dunfyld i hele overkroppen, mens ærmerne i visse modeller er i tyndt materiale – det man kalder softshell. En The North Face jakke i disse modeller har en pasform, som er helt perfekt til for eksempel klatring, hvor mindst mulig volumen og maksimal bevægelsesfrihed jo er vigtigt. Dunjakkerne kan i øvrigt pakkes ned til nærmest ingenting. Det er altså altid muligt altid at have en varm jakke med på turen, da man let får plads til den i rygsækken, hvis man ikke har brug for at have den på. Et brand som North Face har, ikke bare med en enkelt The North Face jakke, men med utallige af deres produkter, været genstand for nærmest uendelig kopiering, som det ofte sker for kendte mærker. Et firma af den størrelse må altså bruge megen energi og især mange penge på at forfølge kopiprodukter. Og det er jo især i et land som USA, hvor varm kaffe spildt på en trøje, kan være udgangspunktet for et søgsmål og blive en særdeles bekostelig affære. North Face har dog vundet alle sager til dato og har dermed reduceret omkostningerne til advokater. En The North Face jakke kan også findes i på CAMPZ.dk i den helt professionelle ende som i Summit Series, som er beklædning til forhold, hvor kun det bedste er godt nok, eller måske endda helt afgørende for sikkerhed og komfort. Find selv den The North Face jakke på CAMPZ.dk, som passer til dine behov. Når du handler på CAMPZ.dk, har du altid 100 dages fuld returret, hvis du har gemt kvitteringen, og emballagen er ubrudt. Den bliver leveret i løbet af få dage.
 • The North Face Plasma Thermal regnjakke
 • The North Face 100 Masonic fleecejakke
 • The North Face Glacier hoodie
Mens du alligevel er her, kan du også tage et kig på nogle af vores outdoor tasker. Her er et udvalg af vores mest populære rygsække:
 • Fjällräven rygsække & tasker
 • The North Face rygsække & tasker
 • Black Diamond rygsække & tasker
 • Jack Wolfskin rygsække & tasker


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling