Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Alpinisme

233 Produkter
Mærke
 • 3
 • 35
 • 5
 • 29
 • 26
 • 19
 • 29
 • 30
 • 1
 • 1
 • 38
 • 1
 • 8
 • 6
 • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
5

Op i højderne med det rette udstyr!

Bjergbestigning er ikke som sådan en stor sport i Danmark grundet den helt naturlige mangel på bjerge. Men det ændrer ikke ved, at flere danskere drager til udlandet for at få nå nye mål inden for udendørssport i højderne. Bjergbestigning er dog ikke kun for professionelle, hvilket udvalget med udstyr til alpinisme beviser. Du behøver nemlig ikke at sætte livet på spil med kurs mod nogle af verdens højeste punkter, for mindre kan også gøre det og give et adrenalinsus. Her på CAMPZ har vi samlet alle de bedste mærker, som forsyner dig med udstyr og tilbehør i ypperste kvalitet. Bjergsport kræver slidstærke og robuste produkter, hvilket du finder i dette omfattende sortiment. Garmont Ascent GTXBjergfodtøj er et af de helt afgørende elementer, når det går opad og nedad. Derfor har det også en særlig plads inden for alpinisme. Fælles for alle støvlemodellerne er de meget kraftige og skridsikre såler, som er designet med modhagere, så du står fast på glatte og porøse underlag. Derudover er bjergstøvlerne designet med høje skafter i forskellige længder, hvilket betyder ekstra støtte omkring anklerne. Hele familien kan vælge farve, størrelse, mærke og pris her på CAMPZ.

Alt til bjergbestigning på CAMPZ!

På CAMPZ spænder vi vidt og bredt. Derfor er vi til alt fra hyggelige campingture til mere ekstrem bjergsport. Alpinisme er oftest forbundet med bjergbestigning på sne- og is-beklædte bjergsider, men udvalget byder også på udstyr til vandring i tørre terræner. Danmark har for længst fået flere bjergbestigere helt til tops på Mt. Everest, så selvom vi er et lille, fladt land, er der masser af inspiration at hente. Uanset om du planlægger en større ekspedition eller en spontan tur i det fri, så byder sortimentet på noget for alle.Snowline Light Crampons & Spikes Udover bjergfodtøj kan du også få fingrene i de såkaldte steigeisen, som er snesko med pigge, der fastspændes omkring støvlerne, for at opnå ekstra sikkerhed og balance i glat føre. High cut støvler samt pigsko fylder meget her i udvalget, da de er helt essentielle til bestigning af enhver type underlag.

Prøv kræfter med sport i højderne!

Der skal naturligvis mere til end bjergfodtøj og pigsko for at kunne komme fremad, når det går op og ned i bestemte terræntyper. Ikke mindst når der er is og sne på bjergsiderne, hvilket betyder glatte overflader. Her kommer isøkser og isskruer ind i billedet, som moderne og enkle hjælpemidler. Derudover finder du også forskellige typer af graveværktøj, så du kan arbejde dig hele vejen frem mod mål på optimal vis. Alpinisme er en blanding af udstyr, teknik og talent – og her på CAMPZ hjælper vi dig med førstnævnte. Resten kan du øve dig i og få erfaring i, og det hele går meget nemmere med det rette værktøj, fodtøj og yderligere tilbehør ved din side. Alpinisme er en spændende verden, som vi hjælper dig i gang med – eller yderligere på vej med. Uanset om det er lunt eller koldt, vil du nyde godt af de utallige højkvalitetsprodukter, som giver dig mulighed for succes inden for bjergklatring.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!