Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Isskruer

15 Produkter
Relateret til: alpinisme
  1. Klatrejern
  2. Isøkser & Værktøj
Mærke
  • 8
  • 1
  • 3
  • 3
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Nå til tops med vores store udvalg af isskruer

Der findes sportsgrene, der stiller store krav til dit udstyr – isklatring er en af dem. Her er kun det bedste godt nok, og netop det bedste får du, når du køber klatreudstyr fra CAMPZ. Blandt andet tilbyder vi en lang række isskruer, der gør din næste klatretur til en sikker oplevelse.

Pålideligt udstyr fra førende mærker på området

Isklatring er en hård og udfordrende sport, der kræver udstyr af høj kvalitet, som er produceret af gode materialer. Her går det ikke med upålidelige og utilregnelige dele, der ikke kan holde til at blive brugt og bukker under i pressede situationer. Tværtimod er det nødvendigt med udstyr, der øger din performance og gør dig i stand til at yde bedre, når det igen er blevet tid til at kaste dig ud i nye, spændende og adrenalinfyldte oplevelser i vinterlandskabet. På CAMPZ kender vi til betydningen af kvalitetsudstyr. Det er derfor, vi har samlet et stort udvalg af isskruer fra førende mærker på området. Salewa QuickVores mål er at blive din foretrukne leverandør af klatreudstyr. På vores side finder du derfor et stort udvalg af kvalitetsskruer fra anerkendte og respekterede mærker som Black Diamond, AustriAlpin, Salewa og Petzl.

Ihærdighed, der ikke er til at tage fejl af

Vores mange isskruer er skabt på baggrund af præcision og ihærdighed. Alle skruer er kendetegnet ved kraftige gevind, der uden besvær griber fat i isen og bliver, hvor de skal, efter at du har placeret dem strategisk. Det betyder udstyr, du kan sætte din fulde lid til, når isen kalder og det igen er tid til at nå til tops. I udformningen af de mange modeller er der udelukkende brugt kvalitetsmaterialer som rustfrit stål og aluminium. Således får du produkter, der holder længere og altid giver dig maksimal ydeevne. Netop det er vigtigt, når vi taler udstyr til klatring.

Alt udstyr til klatresport

Ud over de mange isskruer i høj kvalitet, tilbyder vi også et væld af andet udstyr til både isklatring og almindelig klatring. På vores side finder du alt fra karabiner, reb og isøkser, til hjelme, klatresko og handsker. Vi har samlet alt udstyr til klatresport og gør en dyd ud af at klæde dig på fra top til tå med vores innovative produkter fra markedets førende mærker. Det betyder, at du kun behøver lede et sted, når du er på udkig efter nye dele til at fuldende din oplevelse.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!