Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Lavinesonder

6 Produkter
Relateret til: lavineudstyr
  1. Lavinerygsække
  2. Lavineskovle
  3. LVS-apparater
Konstruktion
  • 2
  • 4
Mærke
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Lavinesonder – sikkerhedsudstyr til vintervejr i bjergene

Det er aldrig til at sige, hvornår uheldet indtræffer. Derfor er det en god idé at være forberedt. Pieps IProbe II 260Med lavinesonder fra CAMPZ får du sikkerhedsudstyr, der er lige til at komme i lommen.

Pas godt på dig selv og hinanden

Vintervejr i bjergene er ofte forbundet med sjove og underholdende aktiviteter og oplevelser. Det er her vi søger hen, når det igen er blevet tid til at spænde skiene eller snowboardet om fødderne. Måske er du blandt dem, der holder af lidt ekstra spænding under skiferien og derfor søger uden om de traditionelle pister. Holder du af off-piste, er du sikkert bekendt med de risici, der er forbundet med aktiviteten. Risikoen for laviner er unægtelig en af dem. Heldigvis er der en del du kan gøre for at være forberedt, skulle uheldet være ude. Blandt andet kan du investere i en af de mange lavinesonder fra CAMPZ. En sonde er en form for søgepind, der gør det muligt at lede efter personer eller genstande, der er forsvundet i sneen.

Gode og sikre oplevelser med vores sortiment

På vores side har vi samlet et stort sortiment af udstyr, der passer godt på dig, når det igen er blevet tid til at prøve kræfter med vintervejret. Ud over vores lavineskovle og lavinerygsække tilbyder vi et stort udbud af lavinesonder fra førende mærker på området. Som en del af udvalget finder du blandt andet modeller fra anerkendte producenter som Black Diamond, Pieps og Mammut. Modellerne er lavet i praktiske og let anvendelige designs, hvor det er muligt at sammenfolde de kraftige aluminiumspinde. På den vis gøres det let at have udstyret med sig.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!