Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

LVS-apparater

2 Produkter
Relateret til: lavineudstyr
  1. Lavinerygsække
  2. Lavineskovle
  3. Lavinesonder
Mærke
  • 1
  • 1
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

LVS-apparater – når uheldet indtræffer

Pas godt på dig selv og dine medmennesker, næste gang det er blevet tid til at begive dig afsted på årets skiferie. Pieps Powder BTMed vores mange LVS-apparater kan du søge efter forsvundne personer i sneen.

Sikkerhedsudstyr til vintervejr og bjergliv

Som regel forbinder vi vintervejr med sjove aktiviteter som skiferie og snowboarding. Det er der absolut intet galt i, men det kan være en god idé at gøre sig bekendt med de risicis, der kan være forbundet med vinterens sjove sportsgrene. Laviner er unægtelig en af dem. Især hvis du er glad for offpist. Heldigvis kræver det ikke meget at forberede sig til, når uheldet indtræffer. Med det store sortimentet af sikkerhedsudstyr fra CAMPZ bliver du klædt på til enhver situation, så du kan handle hurtigt, når situationen kræver det. For eksempel tilbyder vi et velassorteret udvalg af lavinerygsække, sonder og skovle. Ligeledes har vi samlet en lang række LVS-apparater, der vil gøre dit vintereventyr til et sikkert et af slagsen.

Avanceret teknologi, der forbedrer din oplevelse og gør den mere sikker

De mange LVS-apparater fra CAMPZ gør det muligt for dig at søge efter forsvundne personer i sneen, der for eksempel er blevet begravet af en lavine. Apparaterne er alle lette at betjene og så vejer de minimalt. Det betyder, at de er ligetil at have med på tur. Den indbyggede sensor og brede cirkulære radar gør apparatet til et avanceret stykke teknologi, mens det store display gør det nemt at aflæse resultater. Med udstyr som dette er du sikker på at få en tryg oplevelse i vintervejret.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!