Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Bouldering & slackline (53 Produkter)

Mærke

Valgt:

Pris (kr.)

  • -
    Anvend

Kundeanmeldelser

Valgt:
Sorter efter
Side 1 af
1
 
Sorter efter
Side 1 af
1

Slackline til linen

Alle de gængse og mest populære sportsgrene er nogle, som vi alle elsker og kender til. Fodbold, volleyball, løb, håndbold, tennis og alle mulige andre aktiviteter er især forbundet med løb- og stop-bevægelser. Indenfor bouldering & slackline skal man til at tænke anderledes, for her gælder det ikke så meget om fart, men mere om teknik, indre ro, fokus, balance og motorik. Derfor er disse to sportsaktiviteter også et fantastisk supplement til alle de gængse sportsgrene, da man kan tage fra den ene sport og bruge den ved den anden. Samtidig er løb, yoga, fitnesstræning og andre ting en fantastisk måde at varme kroppen op på, så du får endnu nemmere ved at dyrke bouldering & slackline.

Stig op på trenden!

Man kan ikke undgå at forbinde bouldering & slackline med cirkus og menneskelige talenter ud over det sædvanlige. Elephant slackline Freak Flash'lineI dag behøver man dog ikke at være professionel artist for at have det sjovt, for her på CAMPZ kan du få fingrene i en masse fedt udstyr og tilbehør, så du nemt og bekvemt kan være aktiv i det fri eller indendørs. Bouldering er en form for klatring, der normalt foregår på stenet terræn, hvor man stort set kun bruger kroppen. Det udøves nemlig normalt uden udstyr og line, hvilket gør det lidt mere risikabelt, men man kan selvfølgelig blot undgå at klatre alt for højt op. Er du alligevel en vovepels, så kan du investere i en såkaldt klatremåtte, der tager det værste af stødene, hvis du skulle ske at miste grebet undervejs. Langt de fleste bouldere anvender dog også klatresko samt kridt på hænderne, så de ikke bliver tørre og glider.

Brug naturen på en ny måde

Er der gemt en lille linedanser i dig, så skal du prøve kræfter med slacklining. Det er ganske enkelt en line, der spændes fast mellem to poler, så du kan øve dig i at gå på den. Det kan være mellem træer, lygtepæle, bænke eller alt muligt andet, hvor du så låser linen fast med de topsikre og super stærke greb og låse. Når først du er blevet god til at holde balancen i almindelig linegang, så kan du vove dig ud i at lave mere avancerede øvelser og tricks. Bouldering & slackline er kommet for at blive, hvilket også ses i de danske parker og skove, hvor folk øver sig og morer sig helt fantastisk med disse ret simple og ældgamle sportsgrene. Så kom igang med at træne din motorik, balance og teknik lige her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!