Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Campingbrusere

5 Produkter
Mærke
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Gør campinglivet mere mageligt

Der er intet bedre end campingliv. Sea to Summit Pocket ShowerAt kunne trække sig tilbage for en stund og bare nyde naturen og være til stede i nuet, er guld værd. De seneste år er der kommet en række produkter til, der gør campinglivet mere mageligt for os campister. Et af de produkter er selvfølgelig campingbrusere, der tillader os at få et bad, mens vi nyder naturen.

CAMPZ giver dig et stort udvalg af campingbrusere

Hos CAMPZ har vi en stribe produkter, der alle har det tilfælles, at de giver dig mulighed for at få et bad, mens du camper. Du kan blandt andet vælge mellem komplette campingbrusere eller brusehoveder, der passer til de fleste flasker. Alt afhængigt af størrelsen på vandbeholderen giver produkterne dig mulighed for bade af alt fra 2 til 7 minutters varighed. Vandet i beholderen opvarmes via solens stråler, og mange modeller fås endda med en smart ventil, der tillader dig at justere styrken på vandstrålen. Der skulle altså være rig mulighed for at finde en bruser, der passer til netop dine behov.

Nemt at anvende

Det er nemt og ligetil at anvende vores campingbrusere. Du fylder blot beholderen med vand, hvorefter du lader solens stråler opvarme vandet. Dernæst hænger du beholderen op ved hjælp af en krog eller snor. Nu er du klar til dit første bad på campingturen. Når du er færdig med badet, kan du så let som ingenting pakke bruseren væk igen. Hos CAMPZ er vi sikre på, at campingbruseren hurtigt vil gå hen og blive helt uundværlig på dine campingture.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!