Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Vandsterilisering

16 Produkter
Relateret til: vandtilberedning
  1. Vandtanke & vanddunke
  2. Vandfiltre
  3. Vandblærere
Mærke
  • 13
  • 3
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Vandsterilisering – rent drikkevand til dine udendørsaktiviteter

Der findes ikke noget bedre end kvalitetstid og aktiviteter i naturen. MSR SE200Med vores store udvalg af vandsterilisering er det slut med at skulle bekymre sig om at løbe tør for rent drikkevand.

Undgå dehydrering med vores store udbud af produkter

Det er vigtigt, at du tilfører din krop rigelige mængder væske, når du lever et aktivt liv. Husk på, at fysiske aktiviteter fører til en forøget forbrænding af væske. Sørger du ikke for at få nok med væske, kan det resultere i gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, der alle er tegn på dehydrering. På vandreture og når du foretager dig andre fysiske udendørsaktiviteter kan det af og til være en udfordring med rent drikkevand. Det skal du aldrig bekymre dig om med det store udbud af vandsterilisering fra CAMPZ. Med vores mange produkter er det let og ligetil at føle sig tryg og nyde livet i naturen.

Let anvendelige produkter fra førende mærker

På CAMPZ har vi samlet en stor kollektion af vandsterilisering fra en række førende mærker på området. Som en del af vores udvalg finder du produkter fra anerkendte producenter som blandt andre Micropur, MSR og SteriPEN. Samtlige produkter er lette at anvende. Ofte drejer det sig om minimalistiske tabletter eller løst pulver, der tilsættes væske, hvorefter du har rent drikkevand inden for ca. 2 timer. Når du vil i gang med processen, er det vigtigt, at du læser etiketten for det enkelte produkt. På den måde sikrer du, at du får båret dig ad på rette vis.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!