Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Brændstofflasker

30 Produkter
Mærke
  • 2
  • 2
  • 4
  • 7
  • 1
  • 6
  • 7
  • 1
Serier
  • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Gør madlavning i det fri simplere end nogensinde før

For den bedste oplevelse er det nødvendigt med det rette udstyr, når du planlægger en camping- eller vandretur i naturen. Trangia SafetyPå CAMPZ har vi samlet et stort sortiment af brændstofflasker, der gør madlavningen på turen til en leg.

Produkter fra erfarne producenter

Gode oplevelser i naturen kræver godt udstyr. Især er det vigtigt med udstyr, der simplificerer madlavningen på turen og gør det let og ligetil at fylde depoterne med fornyet energi. Til det formål har vi samlet en lang række kvalitetsprodukter på CAMPZ. Blandt vores store udvalg af brændstofflasker finder du en lang række modeller fra dygtige producenter som blandt andre Primus, Optimus og MSR. De mange producenter har alle adskillige års erfaring i branchen, hvilket betyder, at du kan være sikker på at modtage produkter af højeste kvalitet, når du handler varer fra producenterne her.

Brændstofflasker med smarte designs og innovative detaljer

De mange smarte brændstofflasker fra CAMPZ er alle lavet af solide og stærke materialer som blandt andet aluminium, og fås med tætte skruelåg, der gør det let at åbne og lukke flaskerne. De stærke materialer og mange små, innovative detaljer betyder, at det er blevet lettere og mere sikkert at transportere brændstof på vandre- og campingture. Samtidig har der været lagt vægt på at fremstille produkterne, så de vejer minimalt og dermed er lette at medbringe. Flaskernes gevind passer sammen med flere forskellige multifuelbrændere. Her får du funktionelle og praktiske produkter, der hurtigt vil gå hen og blive helt uundværlige.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!