Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Gasgrill

(5 Produkter)
Relateret til: grill
 1. Trækulsgrill
 2. Grill tilbehør

  Grill – Design

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Alt lykkes på en gasgrill

Engang var der en talemåde, der lød ”Alt lykkes i en gasovn”. Det blev brugt humoristisk, hvis man stod over for et svært problem. Nå, alt lykkes i en gasovn, kunne man så sige. Udtrykket var egentlig et reklameslogan, som blev brugt i perioden 1932-41 af Københavns Belysningsvæsen. Det skulle inspirere husmødrene til at købe eller leje en gasovn. På daværende tidspunkt var ovne ikke så udbredte, og man brugte oftest udelukkende gasblus til madlavning. Gasblus og gasovne gled mere eller mindre ud af billedet op gennem 1950’erne og 1960’erne, eftersom mere moderne hvidevarer, som var eldrevne, vandt frem. Men sjovt nok er gas til køkkenbrug så småt ved at vinde indpas igen, og mange stjernekokke sværger til både gasblus og gasovne. Det skyldes dels, at opvarmning med gas går meget hurtigere end med el, og dels, at det er meget hurtigere og nemmere at regulere varmen op eller ned med gas.

Gasgrillen er hurtig, let at rengøre og sikker

Gas princippet kan man stort set uden videre overføre til en gasgrill, hvis man foretrækker det frem for en mere traditionel trækulsgrill. Begge typer grill kan have hver deres fordele. Trækulsgrillen giver de grillede emner en mere markant røgsmag og –duft. Til gengæld kan trækulsgrillen være sværere at gøre ren efter endt grilning, netop fordi det er sværere at regulere varmen, og for høj varme kan få kød, fisk eller grøntsager til at brænde fast på grillen. Men med gasgrillen kan man – lige som i et professionelt køkken eller ens egen køkken med gas til madlavning – nemmere regulere varmen, så grillemnerne bliver ordentligt gennemstegt, frem for at have en branket overflade – og så være mere eller mindre rå inden i.Campingaz Party 400 Endelig er der et sikkerhedsaspekt. Bruger man en trækulsgrill, og det blæser lidt, så kan gløder blæses steder hen, hvor de ikke bør være – og i værste fald medføre ildebrand. Eller hvis en trækulsgrill ved et uheld vælter, så kan det gå slemt ud over terrassebrædderne. det risikerer man ikke med en gasgrill, for her vil i værste fald blot blæse gasflammen ud, og det samme vil sandsynligvis også ske, hvis gasgrillen vælter. Ydermere er det nemmere at montere sikkerhedsanordninger på en gasgrill – man skal blot lukke hanen for gastilførslen, så er enhver risiko elimineret. Hvis man skal bruge en grill til for eksempel campingturen, så er transporten af grillen også værd at tage under overvejelse, når man skal vælge mellem en trækulsgrill og en gasgrill. Som navnene antyder, så kræver en trækulsgrill trækul, og gasgrillen gas. Trækul fås som regel i store poser, som man skal gøre plads til i oppakningen, mens gas til en gasgrill fås i flasker i næsten enhver størrelse. Helt små 1-liters gaspatroner op til store, stationære gasflasker, som kan holde en hel ferie eller mere.

En størrelse til enhver brug

Lige som trækulsgriller kan man få gasgrill i mange størrelser og udformninger. Lige fra den helt lille og kompakte gaspatron med påmonteret gasbrænder, som for eksempel vil være god, hvis man skal på cykelcamping og oppakningen skal fylde mindst muligt, til store, stationære kuglegriller, som nok er mest velegnede til sommerhuset eller til terrassen i privatboligen. Herimellem findes så mange forskellige størrelser, som man kan se på campz.dk. En lidt større gasgrill i bordmodel kan være velegnet til campingvognen, hvor der jo er lidt mere plads til udstyr, når man flytter sig fra sted til sted. Nogle gasgrill er så store, at de nærmest er et helt køkken i sig selv. Ud over selve gasblusset er der lidt bordplads på begge sider af blusset, og den kan både bruges som afsætningsplads og køkkenbord til mindre forberedelsesopgaver.

Byg dit eget gaskomfur

Til forskel fra trækulsgriller er en gasgrill nemmere at bruge til andet end bare at grille fisk, kød eller grøntsager, fordi den kan bruges nærmest som et almindeligt gasblus, hvor man kan bruge pander og gryder. Man kan også vælge at købe løse gasbrændere, så man kan få flere kogeblus, nærmest som på et almindeligt gaskomfur, og så kan man have gang i flere ting på én gang. De mere kompakte udgaver kan for de flestes vedkommende gøres endnu mere kompakte, når de bliver pakket sammen, og det er jo en stor fordel, hvis man skal have meget oppakning med på turen. Og er det udendørslivet, man dyrker, så er det jo også nærliggende at prøve at finde råvarerne til grillen i naturen. For eksempel fisk, hvis man ellers har fiskeudstyret med, og der er fiskevand i nærheden, for fisk er noget af det nemmeste og mest lækre at tilberede på en gasgrill. Alt det nødvendige udstyr til at lave mad og spise i det fri, finder du også på campz.dk. Campingborde, campingstole, bestik, gryder, pander og hvad man ellers har brug for af køkkengrej eller service til at præsentere en fuldendt middag under åben himmel. Men her kan du også finde gasflasker og gaspatroner til ethvert formål og behov. Søg på campz.dk, og du skal finde!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling