Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trækulsgrill

24 Produkter
Relateret til: grill
 1. Grill tilbehør
 2. Elektrisk grill
Anvendelsesområde
 • 4
 • 20
Grill – Design
 • 1
 • 7
 • 7
 • 6
 • 2
 • 1
Mærke
 • 1
 • 1
 • 1
 • 6
 • 3
 • 2
 • 4
 • 1
 • 4
 • 1
Serier
 • 4
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Den enkle kuglegrill på campz.dk

Mange tænker med glæde tilbage på spejdertidens lejrbål. Når aftenen begyndte at falde på, mødtes både spejderne og lederne omkring lejrbålet. Der var næsten altid en voksen som havde en akustisk guitar med, og så sang alle med på de kendte sange. Alle havde et eksemplar af Spejdernes sangbog i en lomme i spejderuniformen, og så blev der ellers skrålet løs, mens bålet blussede. Et andet fast indslag omkring lejrbålet var, at der skulle bages snobrød og ristes pølser. Men ingen havde tålmodighed til at vente, til bålet var reduceret til gløder, så både snobrød og pølser blev stukket på pinde – og så nærmest direkte ind i flammerne. Resultatet var som regel, at både brød og pølser blev godt sodede og brændte udenpå, mens de nærmest var rå inden i. Men det betød ikke så meget, for selve stemningen omkring bålet var vigtigere, end at maden blev ordentligt tilberedt.
kuglegrill
Det undgår man med en kuglegrill, for her springer man så at sige et trin over og sparer masser af tid. Det trin er hele perioden fra man tænder op i brændet, indtil det efter ofte flere timer er blevet til rene gløder, som er mest velegnet til at grille forskellige ting over.

Mad lavet udendørs er bare godt!

Dyrker man friluftslivet, er det oplagt selv at gå ud i naturen og finde forskellige ting til at grille. Hvis der er en sø eller elv i nærheden, og har man fiskeudstyr med, så er der stort set ikke noget mere tilfredsstillende end at fange sine egne fisk, rense dem og så stege dem på risten på kuglegrillen. Og langt de fleste fisk egner sig til at grille, man skal bare være opmærksom på, hvor meget tid og varme den enkelte fiskeart skal have. Man kan få specielle fiskeriste eller fiskevendere, som de også kaldes. De består af to riste, som man klemmer fisken fast imellem, og så lægger man den på kuglegrillen. Det gør fisken nem at vende, uden at den går i stykker, fordi skindet har brændt sig fast på grillristen. Det kan man også undgå ved at vælge en fisk med tykt skind, for det isolere mod varmen, så fisken bliver mere jævnt grillet uden at brænde fast. Fiskeriste kender mange sydfra, for eksempel Grækenland, hvor stort set enhver restaurant i den lille havn har en trækulsgrill uden for, og hver alverdens lækre fisk bliver tilberedt på ingen tid. Tilbehøret kan være flutes, som også er blevet lunet på kuglegrillen – og så måske lidt frisk rørt hvidløgssmør. Bøffer eller pølser er jo også altid et hit på en grill, men så må man nok bevæge sig ned til en slagter eller et supermarked, med mindre man har jagttegn, gevær med og jagtsæsonen er i gang. En kalvelever kan også blive utroligt lækker på en trækulsgrill – hvis man i øvrigt kan lide lever. Den skal blot stænkes med lidt citron og en god jomfruolivenolie, og så få minutter på hver side på grillen, så er den let lyserød i midten. Mums! Mange grøntsager er også fremragende til at grille. For eksempel auberginer, courgetter, røde, grønne eller gule pebre – og så er en frisk salat altid et godt tilbehør til grillretter. Desserten kan man også med lidt held finde i naturen. Friskplukkede bær, for eksempel. Skal det være jordbær, skal man nok finde en pluk-selv mark eller købe dem i en forretning. Kuglegrill findes i utallige udformninger og størrelser, og man kan se et stort udvalg på campz.dk. Er man på campingtur med familien, så kan en mindre model, som er let at transportere, måske være at foretrække, men bor man mere stationært, for eksempel i sommerhus eller campingvogn, kan man vælge en større model. Når grillen skal tændes op, kan det betale sig at bruge en såkaldt grillstarter. Det er et mindre, cylindrisk aluminiumsrør med en rist i bunden. Her hælder man trækullene i, og tænder så op under grillstarteren, eventuelt med en optændingsblok. Herefter begynder trækullene hurtigt at gløde nedefra, og det tager kun omkring den halve tid, før trækullene er klar til at blive hældt over i selve grillen – end hvis man tænder kullene op i en bredere bunke i selve grillen.

En trækulsgrill til alle formål

Som sagt findes kuglegrill i mange størrelser, udformninger og materialer. De store kuglegriller er nok mest til stationær brug, men herudover findes der bordmodeller i rustfrit stål, der findes mindre griller i nærmest fadform, griller i kasseform, riste til at sætte over gløderne fra et bål og for eksempel bålpladser, hvor man kan starte grillen på spejdermaner, hvis man har tålmodighed til at vente på, at brændet bliver til gløder. På campz.dk kan man også finde en trefod, som man kan stille over et bål og hænge en gryde i. For grillmad behøver ikke nødvendigvis at være et grillet stykke kød eller fisk på en trækulsgrill, man kan også sagtens lave gryderetter over bål eller gløder. Find din foretrukne kuglegrill på campz.dk. Når du handler her, har du altid 100 dages returret, hvis du har gemt kvitteringen og emballagen er ubrudt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!