Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Klatreudstyr

(69 Produkter)

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Få en masse nye oplevelser

Det ser så nemt ud, når man kigger på rutinerede klatrere, der hænger og dingler på en klippevæg, eller kravler op ad en høj væg på 90 grader med rekordfart. Virkeligheden er dog en ganske anden, for sandheden er, at det kræver masser af træning samt en god fysik, masser af smidighed, råstyrke og teknik for at blive en god klatrer. Men når først du har det rette klatreudstyr så vil du opleve, at det faktisk godt kan lade sig gøre.

Det er udstyret, der gør den afgørende forskel

Climbing Technology Quick Step SDet kan godt se lidt farligt ud, når man kigger på, hvor få ting der egentlig skal bruges for at komme i gang med at klatre. Der skal naturligvis reb til samt klemmer, klippesikringer, sejlruller og flere andre ting. Det er klatreudstyr, som naturligvis er specialfremstillet til sporten, og derfor er man helt i trygge hænder. Det kræver naturligvis, at man først tager et klatrekursus eller følger en instruktørs arrangerede ture. Uanset hvad, så kræver det lidt ekstra mod at klatre, og derfor er sporten også for folk, der elsker at få et adrenalin-kick. Det er en ganske håndgribelig sport, hvor man ved, hvad det drejer sig om. Det gælder om at nå toppen, så man kan føle sejrsglædens rus. Petzl Tandem SpeedNår man ser på udvalget af klatreudstyr, bliver man imponeret over, hvor lidt der egentlig skal til for at få så store oplevelser, som det nu engang giver, når man klatrer. Udstyret er naturligvis i topkvalitet, da de forskellige mærker selv er rutinerede og passionerede indenfor klatring. Input fra professionelle atleter hjælper også til at skabe de helt rette produkter.

Essentielt udstyr, som er en obligatorisk del af klatresporten

Man kommer ikke langt uden det rette klatreudstyr. Både ambitions- og sikkerhedsmæssigt er det simpelthen et must at investere i de rette items, så man kan få det optimale ud af sporten. Uanset om man er amatør eller professionel, så er grundudstyret det samme, for klatring er nu engang en ret enkel sport rent udstyrsmæssigt. Det afhænger naturligvis også af, hvor du ynder at klatre, for jo mere udfordrende terrænet er, des bedre skal udstyret være. Med sortimentet af klatreudstyr kan du øve dig på alt fra små begynder-vægge til stejle klipper og andre vovede elementer. Inden du får set dig om vil du opdage, hvor meget denne tekniske sport giver dig tilbage. Det er nemlig en sportsgren, der er noget anderledes end de gængse, og derfor får man rørt nogle andre muskler end vanligt. Det handler om teknik, udstyr, koncentration, motivation og balance, så kom godt i gang med noget klatreudstyr her fra CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling