Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Cykelholdere

(22 Produkter)
Relateret til: bagagebokse
 1. Bagagebokse tilbehør

  Type

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Transportplads

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Lastevne (kg)

 • 17 60

  Mærke

Valgt:
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • -
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Cykelholdere så du kan slæbe cyklen med dig

Så tar vi cyklerne frem

Sådan startede en populær sang engang i 1970’erne. Sangen blev akkompagneret af en masse cykelklokker, som ringede i takt med musikken. Det første vers lød: Så tar vi cyklerne frem - tramper afsted - udi det åbne land Ja vi tar cyklerne frem så kom hvis ud vil med Ud til den frie hvide strand ved havets vand.
cykelholder
Sangen signalerer jo tydeligt sol og sommer, og der er da heller ingen tvivl om, at netop denne årstid er den mest ideelle for cykling. Men efter en lang vinter med sne og salt trænger cyklen givetvis til en forårs- eller sommerrengøring. Og ikke mindst skal den smøres, for især saltet fra vejene om vinteren er hård ved kæden, kranken og navene. Hvis man dyrker cykling i lidt større stil, vil det også være en rigtig god ide at anskaffe sig den rigtige beklædning. Der findes masser af godt cykeltøj: cykelsko, bukser – både korte og lange, trøjer og jakker. Og så skal man som noget af det vigtigste anskaffe sig en cykelhjelm, for nogle gange er der høj fart på cyklen, og hvis man så styrter, kan man få alvorlige skader i hovedet. Det kan jo også være andre trafikanter, som er årsag til en kollision. Det er meget vigtigt, at hjelmen sidder rigtigt. Den skal sidde godt fast – uden at stramme. Hjelme fås i forskellige størrelser, og de fleste kan justeres individuelt.

Sørg for sikker montering

Når man kører sydpå om sommeren ad de tyske motorveje, så ser man mange, som har taget cyklerne med på ferie. Og det er jo en rigtig god ide, hvis man for eksempel skal på camping. Har man campingvogn med, så kan man med fordel have cyklerne inde i campingvognen, mens man transporterer sig fra sted til sted. Rejser man med telt og hele oppakningen er i bilens bagagerum, så er det smart at placere cyklerne bag på bilen i en speciel cykelholder, som man kan få på CAMPZ.dk. Cyklerne skal være sikret meget grundigt under transport, for det er nemt at tænke sig, hvad der kan ske, hvis en eller flere cykler falder af lige foran en bagvedkørende. Det går formodentlig ikke kun slemt ud over cyklerne, bilen kan også blive beskadiget, og endelig kan det føre til endnu farligere situationer, hvis den bagvedkørende bilist laver en hurtig undvigemanøvre. Man kan også vælge en speciel tagbagagebærer til cyklerne, men så siger det næsten sig selv, at det er endnu mere vigtigt, at cyklerne er sikrede 100 %.

Hvilken cykelholder skal man vælge?

Som nævnt findes der forskellige løsninger, hvis man vil have sine cykler med på ferie – eller bare ud i naturen. Men hvilken cykelholder, man skal vælge, afhænger ofte af, hvor langt man skal transportere cyklerne, og hvilken bil man har. Cykelholdere kan fås i mange forskellige prislag, og oftest er det jo sådan, at jo dyrere, jo bedre kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Og skal man have cykler med og bruge cykelholderen tit, så kan det være en fordel at vælge en, som er nem og hurtig at montere på bilen. Tagholdere til cykler passer på langt de fleste biler, mens der findes flere forskellige løsninger, his holderen skal monteres bag på bilen. Hvis bilen har anhængertræk, så kan man få cykelholdere, som kan monteres på dette, og det er formodentlig den nemmeste løsning. Cykelholderen kan også spændes på bagagerumsklappen eller bagklappen, hvis man har en stationcar. Man skal være opmærksom på, at hvis cykelholderen og cyklerne dækker helt eller delvist for nummerpladen, så skal man have en tredje nummerplade, som man kan montere bagest på cyklerne eller holderen, så nummerpladen er fuldt synlig. Denne tredje nummerplade vil have røde bogstaver og tal, og den kan bestilles på nummerpladeekspeditionen i ens lokale skattecenter. Her kan man også få yderligere information om placering af nummerpladen, for i visse tilfælde skal den placeres i en såkaldt lygtebom, så nummerpladen er oplyst. Tyske myndigheder har skrappere krav til cykelholdere end de danske, men de accepterer, at cykelholdere, som er godkendt i Danmark, også må bruges Tyskland.

Til en eller flere cykler

Cykelholdere på CAMPZ.dk får i forskellige udformninger og størrelser, for eksempel til kun én eller op til fire cykler. Der kan som regel være flere cykler på taget end bag på bilen, og tagholderen består af to tværvanger, som man spænder fast hen over taget, og herpå monterer man så det ønskede antal monteringsenheder, som sikrer, at cyklerne er monteret rigtigt. Man kan også få låsbare cykelholdere, så man roligt kan forlade bilen og cyklerne, hvis man for eksempel skal have en lille pause på den lange køretur mod bestemmelsesstedet.
 • Cykelstativ til to cykler
 • Tagholder til cykler
 • Cykelstativ til fire cykler
 • Låsebolte til cykelholder


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling