Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SOMMERUDSALG - Vi sparker af med ekstra tilbud på tøj | Op til 70% rabat

Skridttællere & kilometertællere

7 Produkter
Mærke
  • 4
  • 1
  • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Kilometer- og skridttællere på campz.dk

10.000 skridt om dagen. Man hører det efterhånden alle steder. Danskerne har virkelig taget Sundhedsstyrelsens råd, om hvor meget man dagligt skal bevæge sig, til sig. Måske som konsekvens deraf er skridt- og kilometertællere blevet særdeles eftertragtede herhjemme. Mange mennesker har en skridttæller siddende i bukselinningen hele dagen. At tage den på er blevet lige så naturlig en ting som at huske at binde sine snørebånd, inden man forlader privaten om morgenen. En skridttæller fylder ikke meget, så man kan bære den ganske ubemærket. Effekten kan derimod være stor. Med en skridt- & kilometertæller kan man nemt kontrollere, at man rent faktisk når de 10.000 skridt om dagen. Gør man det ikke, står det skrevet sort på hvidt. Denne klare registrering, af hvor meget man har bevæget sig i løbet af dagen, har fået motivationen op hos mange. Man kan bare ikke gå i seng, inden der står minimum 10.000 i displayet. Står der flere, er det også ganske okay. For mange går der ligefrem sport i at gå så mange skridt som muligt. Mange siger, at de slet ikke kan lade være med at have en intern konkurrence kørende med dem selv. Det lille simple display kan på den måde være en stor motivationsfaktor for at få rørt sig. Har man en skridt- eller kilometertæller på hele dagen igennem, kan man løbende tjekke, hvordan det går med dagens mål. Går det godt, kan man nyde følelsen af succes. Går det mindre godt, kan det måske være med til, at man alligevel tager den aftentur, inden man lægger sig under dynerne. På CAMPZ.dk kan du finde en lang række af begge dele. Kasper & Richter skridt- & kilometertæller

Hvad skal du bruge en skridt- & kilometertæller til?

De kan benyttes til mange forskellige formål. Mest af alt, kan den, som tidligere omtalt, udgøre en motivationsfaktor:
  • At opnå vægttab
  • At sikre at man for rørt sig
  • Kontrol af daglig bevægelse
Hvis man gerne vil opnå vægttab, kan det muligvis være en god idé at have skridt- eller kilometertæller, som minder én om, hvor meget man rører sig. Den indre konkurrenceånd kan, som sagt, blive vagt, og så kommer der pludselig gang i fodsålerne. På en rask gåtur på en time tager man omkring 7-8000 skridt. Det er alligevel noget, som vil kunne ses i displayet. Og så har man da lyst til at gøre det igen. De gør dog ikke i sig selv noget aktivt for at forbedre ens motion, men den kan give motivationen til det. Dermed kan den sikre, at man får rørt sig. Desuden er den et perfekt redskab til at kunne kontrollere ens daglige bevægelse. En skridttæller sikrer ikke direkte resultatet, men blot motivationen. Er man fokuseret på et resultat, der skal give en sundere levevis, de skal altså kombineres med omlægning af kost eller lignende. Skridt- & kilometertæller egner sig udelukkende til, når du går. Men al form for bevægelse tæller naturligvis med i forhold til en sund hverdag. Desuden er det sundt for kroppen at få pulsen op via mere krævende sportsgrene. Nogle monterer dem på deres ene sko eller sok, når de cykler, men målingen af andet end skridt er ikke særligt præcis. I stedet må man i gang med lommeregneren. Man kan regne med, at løbetur svarer til ca. 160 skridt pr. minut, mens en cykeltur svarer til ca. 110 skridt pr. minut. Når CAMPZ.dk siger, at vi både forhandler skridt- & kilometertællere, skyldes det, at de fleste kan omregne dine skridt til kilometer, og altså fortælle dig, hvor langt du reelt har gået. Det kan være en meget sjov information at få, hvis du for eksempel cykler og kan komme ganske langt omkring.

Tag skridtet videre og mål distancen

Idéen om de 10.000 skridt stammer egentlig fra Japan. Efter de Olympiske leje blev afholdt i Tokyo i 1964, ville man gerne opfordre befolkningen til at bevæge sig mere. Det gjorde man ved at opfinde en skridt- & kilometertæller, som blev kaldt ”Manpo-kei”. Dette betyder 10.000 skridt på japansk. Det er i dag blevet populært blandt ikke bare den japanske, men hele verdens befolkning. Selvom de 10.000 skridt umiddelbart kan forekomme at have været et skud tågen i forbindelse med et reklamefremstød, er det senere blevet støttet af forskere. De 10.000 skridt er også overkommelige for de fleste, hvilket betyder, at man også sagtens kan tage flere. Desuden kan 10.000 skridt klares på mange forskellige måder. Det behøver ikke at være ved den samme aftentur hver aften. Man kan tage på shopping, droppe elevatoren på arbejdet eller tage på vandretur i weekenden. CAMPZ.dk har en lang række udstyr, som kan gøre din tur sjov og fornøjelig. Det behøver på ingen måde være kedeligt at gå 10.000 skridt om dagen. Du kan sagtens kombinere den daglige tur med dine interesser. På CAMPZ.dk finder du for eksempel:
  • Pandelamper
  • Kort
  • Kikkerter
  • Vandrestøvler


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!