Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Teleskoper

(1 Produkt)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
SORTER EFTER
Side1af
1

En teleskopkikkert er et teleskop i lommeformat

Med et ordentligt teleskop kan man se næsten flere lysår frem, hvis man har lyst til det. Gigantiske stjernekikkerter giver os mulighed for at betragte aktiviteterne ude i det store vide rum omkring os. Hvis man gerne vil kunne opleve ikke bare himmelrummet, men alt hvad der foregår af liv i naturens forunderlige verden, er det en fordel at have et med på sine oplevelsesture i ødemarken. Selvom de kan pakkes sammen, vejer de alligevel lidt. Er du på den helt store travetur med vandrestøvlerne på og rygsækken spændt på ryggen, kan det være svært at slæbe med sammen med al din anden oppakning. Derfor er der udviklet et teleskop specielt til dig, når du er på farten. Det er, så at sige, et teleskop i lommeformat. Med denne vil du have mulighed for at nærstudere alt, hvad du møder på din vej. Det kan virkelig gøre en stor forskel for dig, hvis du vil have det optimale ud dine naturoplevelser. Det er intet problem at have denne type med i tasken. På CAMPZ.dk kan du finde et, der vejer helt ned til 45 gram. Den kan nemt stoppes i lommen eller i bæltetasken. Det er i hvert fald ikke den, der vil få din baggage til at tippe over. Derimod kan de virkelig give dine ture en helt ny dimension. Teleskop fra Brunton

Hvilken teleskop har du brug for?

Et teleskop og en ganske almindelig kikkert for den sags skyld, består af to linser. I den ende, hvor du kigger, sidder der en linse, som kaldes okularlinsen. I den ende, som vender ud mod det objekt, som du undersøger, sidder der en linse, som kaldes en objektivlinse. Jo større objektivlinsen er, jo mere lys vil kunne slippe ind, og dermed forbedre udsynets kvalitet. Der er derfor to ting, som du grundlæggende skal være opmærksom på:
  1. Størrelsen på objektivlinsen
  2. Hvor meget tættere på kommer objektet?
Disse oplysninger findes ved hjælp af to tal, som altid angives. Disse kan for eksempel være 7x20. Det første tal angiver, hvor mange gange tættere på objektet kommer. Det vil sige, at hvis du kigger efter en kanin gennem et teleskop med tallet 7x, så vil du føle, at du ser kaninen syv gange tættere på, end den i virkeligheden er. Det andet tal angiver, hvor stor objektivlinsen er. På det pågældende teleskop ville det altså være 20 mm i diameter. Hvis du gerne vil have én, som du nemt kan tage med dig i lommen, så skal du selvfølgelig gå efter at finde én, som ikke er ret stort og vejer mindst muligt. Dog kan det være væsentligt for dig at have med i tankerne, at et lille sjældent er den bedste. Hvis du virkelig vil kunne undersøge naturens liv ordenligt, skal du have en i god kvalitet. Da objektivlinsens størrelse, som sagt, påvirker lysindfaldet, er de større ofte de bedste. Et teleskop af bedste kvalitet vil desuden have såkaldte 4bk prismer. 7bk prismer kan dog sagtens være gode nok for dig, hvis du ikke skal på avanceret fuglekiggeri. Prismerne sidder mellem de to linser og sørger blandt andet for, at billedet vender rigtigt, samt at lysrefleksionen er optimal. Du må altså opveje vægt og kvalitet.

Foruden et teleskop, hvad har du så brug for, når du tager på oplevelsestur?

  • Lommeknive
  • Lommelygter
  • Kort
  • Soveposer og liggeunderlag
Ovenstående er blot en lille del af CAMPZ.dks udvalg af rejseartikler. På samme måde som der er udviklet et teleskop specielt til nysgerrige rejsende, er der udviklet en lang række andet rejseudstyr. Det betyder, at det er specialdesignet til at kunne ledsage dig på oplevelsesture. Du kan finde alt fra små sammenklappelige stole til kæmpe telte. Uanset hvilken type naturoplevelse du skal på, har CAMPZ.dk det rette udstyr til dig. Vi er fortalere for, at alt kan lade sig gøre på en udendørsferie. Hvis man har det rigtige udstyr, er der ikke det, som ikke er muligt. Uanset, hvor henne i verden man gerne vil på udforskning, under hvilke klimatiske forhold og i hvor lang tid. Man vil blive overrasket over, hvor mange smarte, funktionelle løsninger der er skabt til helt specifikke formål. Det behøver overhovedet ikke at være primitivt at tage på ferie i den fri natur. Det kan sagtens være både højteknologisk og med på den nyeste udvikling. Der er ikke mange behov, du er nødt til at gå på kompromis med. Du skal sådan set bare beslutte, hvad du har brug for. Du kan finde information om de forskellige løsninger under hver enkelt kategori. CAMPZ.dk ønsker dig en rigtig god tur.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling