Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Låse

38 Produkter
tyverisikring
 • 10
 • 24
 • 1
Mærke
 • 1
 • 4
 • 6
 • 1
 • 9
 • 2
 • 12
 • 3
Serier
 • 3
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når dine ting skal have ekstra sikring

Det er efterhånden noget, som alle typer af rejsende investerer i - låse. De giver dig nemlig en tryghed og sikkerhed, så du ikke behøver at våge over din bagage konstant. I kendte omgivelser ved man normalt, hvordan man skal gebærde sig, men er man på ukendt terræn, så skal man lige være en ekstra tand vågen. Ved at forsyne dine tasker og andre ting med en lås, udsender du nogle signaler om, at man skal holde sig væk fra dine personlige ting. Det gør det også ekstra besværligt for langfingrede typer at få fat i indholdet i bagagen. Mange tyve kigger nemlig efter en åbning i tasken eller en lynlås, man har glemt at lyne, samt lignende invitationer.Eagle Creek Travel Safe Med en lås på din bagage opgiver de fleste allerede på forhånd.

Skab ekstra tryghed

Man kan naturligvis aldrig gardere sig 100 procent mod tyveknægte, men kan kan tage sine forbehold ved at få fat i nogle stærke låse. På samme måde som en låst dør i hjemmet giver ekstra tryghed, så gør en lås på tasken det også. Skulle en tyv alligevel forsøge at få fingrene i dine sager, så er chancen for at han eller hun bliver opdaget større, hvis du har husket at låse dine ting. Det betyder nemlig, at vedkommende skal bøvle en ekstra gang med at få åbnet op, og det er både tidskrævende og demotiverende. Derfor opfordres alle folk til som minimum at investere i en lås, så man har taget de første vigtige skridt mod at holde andre folk væk fra ens personlige sager.

Hold tingene for dig selv

Umiddelbart skal man naturligvis bygge et samfund på tillid, hvor man helt generelt ikke skal bekymre sig. Men ved at klikke en lås fast om sine sager, gør man de ting, som man ligeså godt kan gøre. Det er nemlig bedre at helgardere sig end slet ikke at foretage sig noget. Uanset om det er din bagage, dit telt, dit udstyr eller alt muligt andet, som du har med dig på farten, så finder du et velassorteret udvalg af låse i højeste kvalitet. Det er alt fra låse med wire, som du kan vikle rundt om dine ting, til klassiske hængelåse med nøgle eller med en trecifret kode, som du altid kan skifte. Fælles for alle modellerne er, at de er fremstillet i innovative materialer, der ikke lige er sådan at bryde op. Det er handy og komfortable låse, som hører sig til hos enhver person, der er på farten på den ene eller anden måde, hvad enten det er i hverdagen, på ferien, i fritiden eller andre tidspunkter.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!