Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Rejseapotek

45 Produkter
Mærke
 • 3
 • 1
 • 2
 • 6
 • 1
 • 1
 • 1
 • 2
 • 1
 • 10
 • 12
 • 5
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Få en mere tryg tur med et rejseapotek

Det er aldrig rart at blive syg eller slå sig på en ferie. Og endnu mindre rart er det, hvis man ikke har hverken medicin eller plastre og lignende med. Det er netop her et rejseapotek kommer på banen. Det er lige så praktisk, som det lyder – et apotek med på rejsen. Når vi taler om rejseapotek, er det dog ikke kun sygdom og ulykker, det er tiltænkt at afhjælpe. Indenfor denne produktkategori, finder du også andre ting, som er med til at give dig en bedre tur. Det kunne være en bedre søvn på turen, og som en sovebrille kan hjælpe med. Vi specialiserer os hos CAMPZ.dk i alt indenfor beklædning, udstyr og tilbehør til frilufts- og sportsbranchen. Du finder derfor også et kæmpe udvalg, som er en helt essentiel ting at have med på enhver tur. baladéo rejseapotek

Anerkendte varemærker og konkurrencedygtige priser

Det er netop, hvad vi kan tilbyde. Vi sælger kun de bedste og mest anerkendte varemærker, som er specialister indenfor deres fag. Det gælder for eksempel Salewa, Tatonka, Relags, Vaude, Baladeo, Compeed, Coghlan med flere. Du kan være sikker på, at der netop det, som er relevant og vigtigt at have med på netop den type ferie, du skal på – helt fra bilferie til trekking i bjergene. Hver eneste producent leverer forskellige typer løsninger. Tag et kig og find det, der passer bedst til dine behov. Det er klart, at skal det ligge bag i bilen, så kan du vælge en af de helt store udgaver, som har plads til mere end det har, hvis du skal have det med i rygsækken.

Et rejseapotek til forskellige formål og behov

Du kan være sikker på, når du køber et rejseapotek gennem vores butik, at så får du et produkt der er gennemtænkt og som med garanti har alt, du kan risikere at skulle bruge i et nødstilfælde. Der meget stor forskel på, hvad det har med, og også på størrelsen af æsken eller tasken. Nogle har kun ting med til forbinding for eksempel, mens andre også har decideret medicin. Et eksempel på et smart rejseapotek er Coghlans Survival Kit i dåseform, som er fremstillet til at kunne være vandtæt. Det vil sige at man kan have det med i vildmarken, hvor ens bagage kan risikere at blive fugtig eller våd. Vaude leverer også en lidt større vandtæt førstehjælps kit og eksempelvis et specielt rettet mod børn. Fra mærket Salewa kan du finde et spændende udvalg af førstehjælps kits til skisporten, og der kan rygsækmodellen fra Tatonka også være praktisk. Denne sidstnævnte producent leverer også en super praktisk rejseapotek til at have med i bilen på familieturen. Sidst men ikke mindst skal vi nævne Baladeos førstehjælpsæt, som leveres i et plastikhylster. Der er mange fordele ved at anskaffe sig et rejseapotek, og her et par enkelte, hvis du skulle være I tvivl stadigvæk:
 • Let og praktisk at have med
 • Forebyggende behandling
 • Hurtigt og effektiv nødhjælp
 • En mere sikker rejse
Det er praktisk at huske et rejseapotek, fordi uheldet kan ske på de mest uventede tidspunkter. Så er det nogle gange umuligt at skaffe de nødvendige forbindingssager eller medicin, som man skal bruge. Måske er man langt væk fra civilisationen, og alle butikker kan være lukkede i det nærområde, hvor man befinder sig. Det hænder også, at man har glemt ekstra penge. Og endnu sværere er det, når man ikke kan forstå det lokale sprog. Det er ikke sjovt, når man har haft et uheld eller er syg, at skulle finde vej ved hjælp af tegnsprog for at få at vide, hvor det nærmeste apotek ligger. Man kan spare en masse penge oveni, for nogle steder er medicin og førstehjælpsting meget dyrere end hjemme.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!