Multitools

(0 Produkter)

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend
SORTER EFTER
Side0af
SORTER EFTER
Side0af

Et multitool har alt dit værktøj i ét

En kæmpe værktøjskasse med alt, hvad ud overhovedet kan forestille dig af værktøj, er en drøm for mange. Ikke noget med, at skruen ikke passer til størrelsen af skruetrækkeren, og man må være kreativ med en knivspids. Når man skal af sted på ferie, kan den store værktøjskasse være svær at slæbe med. Alternativet er, at man må udvælge de vigtigste stykker værktøj og tage dem med separat. Selv det kan dog fylde godt op i ens begrænsede bagage. Hvis man skal på rygsækferie, har det ofte meget stor betydning, hvor meget man kan begrænse sin oppakning. Hvis man skal slå telt op, bygge lejr eller blot gerne vil have mulighed for at kunne reparere sit udstyr, hvis uheldet skulle være ude, et det svært at undvære varieret værktøj. Derfor er der udviklet et bestemt stykke værktøj specielt til dig, når du er på farten. Et såkaldt multitool eller et multifunktionsværktøj, som det kan oversættes til på dansk, indeholder mange forskellige former for værktøj i ét. Det inkluderer ikke nødvendigvis bestemte stykker værktøj. Det er en meget bred betegnelse for værktøj, der har flere funktioner. I realiteten kunne man også kalde et stykke værktøj med udelukkende to funktioner for et multitool. Ofte indeholder de dog adskillige funktioner. Den danske betegnelse ”multifunktionsværktøj” er ikke synderligt udbredt, hvorfor disse som oftest blot kaldes ved det engelske navn. Dette gør vi således også på CAMPZ.dk. Fordi det er en meget bred kategori, kan du finde mange forskellige på CAMPZ.dk. Du kan blandt andet finde en lang række andre anerkendte mærker:
 • Baladeo
 • Relags
 • Dönges
I det efterfølgende afsnit vil CAMPZ.dk introducere dig nærmere til, hvilke stykker værktøj du kan finde i et multitool, så du kan finde det, som passer til dig. Baladeo multitools

Hvilke funktioner skal du have i dit multitool?

Et multitool har som navnet antyder mange forskellige funktioner. De mest populære er umiddelbart udformet som enten en tang eller en saks. I saksens skaft kan du finde forskellige stykker værktøj. Der kan for eksempel være:
 • Knive
 • Save
 • Sakse
 • Skruetrækkere
 • Oplukkere
Der kan være flere forskellige størrelser af disse stykker værktøj inkluderet. Nogle kan for eksempel have flere typer knive. Det er også forskelligt, hvordan værktøj er implementeret. Værktøjet kan ofte foldes ind i skaftet. Skaftet kan også indeholde mindre dele, som kan tages ud og monteres et andet sted. Det gælder for eksempel ofte forskellige skruehoveder. Disse kan monteres i den ene ende, som så kan benyttes som skruetrækker. Der er stor forskel på, hvor mange funktioner der følger med. Har man blot brug for en enkelt skruetrækker og en kniv, kan det være, at det bedst kan betale sig at anskaffe sig en mindre model. Jo færre funktioner, jo mindre vægt, og det kan muligvis være væsentligt for dig at lægge mærke til, hvis du skal på tur med vandrerygsækken. Hvis man skal langt omkring med sin bagage, er det altid en fordel, hvis den vejer så lidt som overhovedet muligt. Er du på jagt efter et lille multitool, kunne du overveje om en schweizerkniv måske var et bedre alternativ. Disse knive er noget mindre, men kan have mange forskellige funktioner. Du kan finde dem med alt fra sakse til proptrækkere. Du kan få multitools, der ikke vejer mere end 20 gram og kan sættes fast i en nøglering. Det er klart, at dette ikke er den store hjælp, hvis du har store lejrbyggerier i tankerne. Til gengæld vejer det ikke ret meget, og du kan have det med dig de feste steder.

Hvilke andre smarte løsninger finder du foruden multitools?

Ligesom multitools er skabt med funktionalitet for øje, findes der en lang række andre genstande, som er specielt designet til at kunne tages med på tur. På CAMPZ.dk kan du finde et kæmpe udvalg af alt fra campingmøbler til multifunktionsure. Du kan finde et hav af forskelligt udstyr, der ligesom et multitool, kan være behjælpeligt at have med på dine udendørs eventyr. Du finder for eksempel:
 • Et rejseapotek
 • Solsejl og presenninger
 • Gasbrændere
 • Foldestole
Afhængig af hvilken type ferie, du skal på, vil du have forskellige behov. For de fleste er det altid en god idé at have bare en lille smule værktøj med sig. Når man skal på opdagelse i den fri natur, er det altid en fordel som minimum at have en lommekniv med, så man kan snitte en pind til snobrød, skære reb over, eller hvad man nu kunne have brug for. Det kan godt betale sig at være forberedt på kritiske situationer – specielt hvis man er af sted uden fast tag over hovedet. Det kræver dog ikke meget. Takket være kreative multiløsninger kommer du ikke til at slæbe dig en pukkel til.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling