Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Fjällräven Tasker

(9 Produkter)

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Fjällräven Tasker

Det svenske brand Fjällräven blev for alvor kendt for deres fremstilling af vandrerygsække for mere end 50 år siden. Som virksomheden og verden har forandret og udviklet sig, har Fjällräven naturligvis fulgt med den rivende udvikling. I dag er Fjällräven garant for en lang række forskellige varer både inden for beklædning og udstyr til folk, som elsker at være udendørs eller blot elsker et godt kvalitetsmærket produkt som holder i mange år.

Med Fjällräven tasker har du styr på oppakningen

Campz.dk er stolt forhandler af det succesfulde svenske outdoor brand Fjällräven. De har et stort udvalg af forskellige produkter fra virksomheden blandt andet en kategori indeholdende forskellige Fjällräven tasker. I kategorien finder du følgende typer tasker:
 • rejsetasker
 • trolleys
 • skuldertasker
 • toilettasker
 • computertasker
 • duffel bags
Så står du og mangler en taske til en specifik lejlighed, så kan du helt sikkert finde en Fjällräven taske, som passer til dig. Du kan se alle taskerne fra Fjällräven her

Køb en Fjällräven rejsetaske til din næste weekendtur

Skal du på forlænget weekendtur er en rejsetaske et godt alternativ til en stor og klodset plastik kuffert. Fjällrävens rejsetaske Duffel no. 4 er en sikker vinder blandt Fjällräven tasker til kortere ture, hvor du lige har brug for en lille smule oppakning. Duffel no. 4 er en videreudvikling af Fjällravens første rejsetaske fra 1973, og de klassiske træk fra 1973 går igen hos denne smarte rejsetaske. Denne Fjällräven taske har et stort hovedrum med en indvendig sikkerhedslomme. Der er desuden to praktiske udvendige lommer til opbevaring af mindre genstande. Rejsetasken fås i flere forskellige farver. Du kan se det store udvalg af farver på Fjällräven tasker her. Se også de mange andre smarte Fjällräven tasker og rygsække, inden du lægger din nye rejsetaske i kurven.

Få ferien til at rulle med en trolley fra Fjällräven

Under kategorien Fjällräven tasker kan du ligeledes finde trolleys fra den populære svenske virksomhed. En trolley er en smart løsning til ferier, hvor du skal transporteres med fly. Den er praktisk fordi den har hjul, og er derfor nem at trække efter sig i lufthavne. Den er dog ikke så fordelagtig for backpackere. Denne model fås i to størrelse på Campz.dk. En størrelse small og en large. Målene på den mindste model er 53 x 35 x 20 (L x B x H) og den har en volumen på 27 l. Den er udstyret med både håndtag og skulderrem, så den er nem at transportere. Den lille trolley model vejer i sig selv 3200 gram. Large modellen har en volumen på op til 40 l og den måler 62 x 38 x 26 (L x B x H). Du kan finde begge Fjällräven tasker her på Campz.dk.

Transporter din computer sikkert med Fjällräven

Man må sandelig sige at Fjällräven forstår at følge med udviklingen på markedet inden for tasker. De har blandt andet lavet den klassiske Kånken Fjällräven taske om til at kunne indeholde en computer på 13 eller 15 tommer. Kånken tasken blev for første gang solgt i 1978, dengang havde man ikke det store behov for en laptoplomme, men det har man i sandelighed i dag. Og eftersom Kånken tasken er mindst lige så populær i dag, som den dengang, var det naturligvis en nødvendighed at indbygge en laptoplomme i den folkekære klassiker. Lommen til computeropbevaringen er vatteret, så man udgår at påføre computeren skade under transporten. Ligeledes er skulderremmen vatteret, så den er behagelig at have på rykken. Rygsækken er fremstillet af slidstærkt Vinylon F-stof, så den kan holde til lidt af hvert. Se den og de mange andre Fjällräven tasker under kategorien notebooktasker.

Campz.dk har mange spændende produkter til friluftsfolket

På Campz.dk kan du finde et stort udvalg af Fjällräven tasker, men du kan naturligvis også finde en lang række andre lækre brands, som også har tasker i deres sortiment. Herunder kan der blandt andet nævnes brands som Camelback, Evoc, The North Face, Vaude, Low Alpine og mange flere. Campz.dk er den ideelle webshop for dig, som elsker livet i naturen. Hvad enten du er til bjergsport, campingferie eller noget helt tredje kan du finde, det du mangler hos Campz.dk. Udover et stort og spændende produktudvalg er Campz.dk ligeledes blandt de billigste på markedet. Så hvis du vil have god kvalitet til lave priser, er det helt sikkert hos Campz.dk, du skal gøre dit næste kup. Har du spørgsmål om produkter, levering, betaling eller andet, så kontakt kundeservice. Telefonerne er åbne alle hverdage mandag til fredag.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling