Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Haglöfs Tasker

(4 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Farve

Valgt:
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Gør ferien uforglemmelig med en Haglöfs taske

Vi er en generation, der rejser ud i verden. Vores trang til at springe på et fly eller et tog og tage ud og opleve verden, er blevet en stor og vigtig del af vores hverdag. Derfor er kravet til vores rejseudstyr steget. Tidligere fungerede den gamle og slidte sportstaske udmærket som rejsetaske, når tøj, sko og toiletsager skulle pakkes, men i dag kræver vi mere af vores udstyr. Haglöfs taske Vores taske skal være rummelig, ikke veje noget, være af god kvalitet og selvfølgelig afspejle vores personlige stil. En Haglöfs taske er designet ud fra disse behov og er dermed en ideel rejsekammerat. Uanset, om du skal på telttur med familien eller roadtrip med vennerne, så skal udstyret være i orden.

Svensk kvalitet

Det svenske firma Haglöfs har siden 1914 designet og produceret udstyr til en udendørs livsstil og er i dag specialiseret i tøj, sko, soveposer, teltudstyr, rygsække og tasker til friluftslivet. Der er lagt vægt på kvaliteten. Udstyr, der skal bruges i naturen, kræver naturligvis en vis styrke og holdbarhed. Det samme gælder tasker, der skal igennem lufthavne og ind og ud af biler og toge. En Haglöfs taske er derfor designet til at kunne holde til lidt af hvert og er af et materiale, der tåler naturens kræfter og hverdagens slid.

En Haglöfs taske er udstyr med personlighed

Udover krav til kvalitet, så spiller designet og det individuelle look også en stor rolle, når vi skal finde vores nye rejsetaske. På campz.dk finder du derfor et bredt udvalg af Haglöfs tasker i flere forskellige modeller og farver. Det er vigtigt for os, at du finder netop den taske, der passer til din stil og dit behov. Tag et kig på nogle af vores mest populære modeller, og find din Haglöfs taske her:
  • Haglöfs Lava 90 Rejsetaske
  • Haglöfs Node Messenger Notebooktaske 17”
  • Haglöfs Dome 70 rejsetaske


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling