Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Haglöfs Mumiesoveposer 8 Produkter

Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Under stjernehimlen

Der findes ikke noget mere befriende, end at overnatte i naturen omgivet af gode venner og med udkig til stjernehimlen. Det at sove i telt eller under åben himmel er ikke længere forbeholdt den eventyrlystne rejsende, men noget vi alle bliver tiltrukket af. Men lige så fantastisk, det er at ligge der i mørket, lige så ubehagelig en oplevelse kan det blive, hvis kulden kommer snigende. Haglöfs soveposer Derfor er det vigtigt med en godt isoleret sovepose, der er designet til det klima, du opholder dig i. Uanset, om du har slået teltet op i baghaven en lun sommeraften, eller du ligger i ødemarken i minusgrader, så er en god nats søvn altafgørende for, om oplevelsen bliver en succes.

Svensk ekspertise

Det svenske firma Haglöfs har siden 1914 specialiseret sig i, at designe og producere udstyr til friluftslivet. Det startede med praktiske tasker til det udendørsarbejdende folk, men i dag er Haglöfs kendt for deres brede sortiment af tøj, sko, rygsække, soveposer og telte. Med andre ord er Haglöfs ekspert på outdoor-området.

En Haglöfs sovepose af kvalitet

En Haglöfs sovepose er en nødvendighed på teltturen eller vandreferien. Hos campz.dk finder du også et stort udvalg af blandt andet liggeunderlag og helt sikkert også din nye Haglöfs sovepose - alle lavet af kvalitetsmaterialer, der kan klare store temperaturforskelle, og som selvfølgelig tåler en tur i vaskemaskinen efter brug. En Haglöfs sovepose findes til både børn og voksne, så hele familien kan tage på eventyr i naturen. I vores udvalg findes blandt andet:
  • Haglöfs Pavo sovepose
  • Haglöfs Tarius mumiesovepose
  • Haglöfs Lim mumiesovepose


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!