Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Outwell Mumiesoveposer 0 Produkter

Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Outwell soveposer er tykke og holder dig varm

For nogle mennesker kan campingferie syntes en smule primitivt. Derfor er mange måske lidt tilbageholdende overfor at skulle skifte charterferien på et lækkert hotel ud med en ferie i et telt eller i en campingvogn. Men en campingferie behøver bestemt ikke på nogen måde at være en ukomfortable og primitiv affære. Du kan nemlig få en masse godt og lækkert udstyr, som kan gøre din campingferie endnu bedre. Er du mest til at ferie i telt, så gælder det om at have et godt liggeunderlag eller luftmadras alt efter, hvor mageligt du vil ligge om natten. En god sovepose, som passer til den udendørs temperatur, er alfa omega på teltturen.

Outwell er førstevalg for alle campingelskere

Outdoor og adventure webshoppen CAMPZ.dk har et stort udvalg af forskellige soveposer. Men skal du investere i noget særligt godt og langtidsholdbart, kan det klart anbefales at købe en Outwell sovepose. Outwell er en dansk familiedrevet virksomhed med forstand på camping og campingudstyr. Virksomheden har eksisteret siden 1995 og har en bred produktportefølje indeholdende blandt andet:
  • telte
  • soveposer
  • liggeunderlag
  • køletasker
  • camping møbler
  • camping køkkenudstyr
Det var Mogens Arens, som allerede ejede Oase Outdoors, der grundlage Outwell. Outwell ButterflyMogens have øjnet muligheden for at sælge kvalitets produkter til campingfolket for billige penge. Dette koncept blev hurtigt en stor succes, og i dag sælges Outwells produkter i 45 lande på verdensplan.

Med et Outwell liggeundelag er komforten i top

Når du er på ferie, skal du have det godt. Derfor skal du have et godt Outwell liggeunderlag og med Outwell er du garanteret at komforten og kvaliteten er i top, mens prisen er i bund. Hvis du ønsker, at spare en masse tid på pumpning af luftmadrassen, men stadig ønsker at ligge komfortabelt, så vælg det selvoppustelige Serenity liggeunderlag fra Outwell. Dette underlag findes både til en person eller to personer. Det er komfortabelt at ligge på med skridsikker underside og slidstærk PVC overside. Det dobbelte underlage vejer kun 4 kg og har målene 188 x 130 x 5.

Lig som en konge på en Outwell luftmadras

Syntes du at et liggeunderlag er en kende for primitivt til dine behov, så kan du vælge at investere i en luftmadras frem for et Outwell liggeunderlag. Med luftmadras modellen Flock Excellent King sover du, som navnet antyder, virkelig som en kongelig. Madrassen er mere stabil end andre luftmadrasser med de faste kanter. Den er endvidere super komfortabel at ligge på, da PVC materialet er dækket af et lag ekstra blødt velour overtræk. Lige som med liggeunderlagene fra Outwell fås Outwell luftmadrasserne også i to forskellige størrelser. Den største størrelse med plads til to personer måler 205 x 155 x 30 cm. Så skulle der være basis for en god nats søvn på campingferien.

En Outwell sovepose kan klare alt slags vejr

Skal du opholde dig i et varmt tropisk klima, skal du købe en sovepose i et tyndere materiale, så du ikke kommer til at svede, mens du sover. Men værst er det nu, hvis man fryser om natten. Men det behøver du ikke være bange for, hvis du køber en af Outwells soveposer. Lakeview soveposen er Outwells Rolls Royce inden for soveposer. Outwell soveposen Lakeview er fremstillet i en kombination mellem andedun og en særlig bokskonstruktion med en isolationskant langs lynlåsen, som gør den anvendelige både forår, efterår og sommer. Outwell har virkeligt tænkt over hver detalje, når det kommer til at imødekomme deres kunders behov. Mange bryder sig nemlig ikke synderligt om, at sove i sovepose. Derfor har Outwell fremstillet dynesovepose, en kombination mellem en sovepose og en dyne. Dynesoveposen fås både som enkelt eller dobbelt.

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!