Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Easy Camp Telte

(28 Produkter)
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Nyd fritidslivet i et Easy Camp telt

Der findes næsten ikke noget bedre end, at finde en dejlig campingplads i sommerlandet og så slå sit Easy Camp telt op og skabe sin egen lille lejr. Campinglivet er i højeste grad udendørsliv. Man spiser ude, man går til stranden og bader, børnene leger med de andre unger på campingpladsen, og det er ikke for meget sagt, at man rent faktisk også sover ude. For det er kun en ultratynd teltdug i ens telt fra Easy Camp, der adskiller én fra nattehimlen, så man vågner frisk op og kan fortsætte friluftslivet, hvor man slap det aftenen før. Easy Camp Image Crime SceneTeltene er produceret af et dansk familieforetagende, hvor alle medlemmer af familien er entusiastiske campister, så de ved, hvordan et godt telt skal designes, og teltene fra mærket kan fås på internetbutikken CAMPZ.dk.

Find et Easy Camp telt i den rigtige størrelse

Et telts størrelse afhænger af det antal mennesker, som skal bo i det. Et Easy Camp telt er meget langt fra tidligere tiders såkaldte villatelte, som bestod af et stort og tungt skelet af metalstænger og et antal kabiner inde i teltet. Det var tungt og krævede et større køretøj, for at det kunne være der sammen med al den anden bagage. Samtidig tog det nærmest en krig at slå op. Easy Camp telte er utroligt nemme at slå op, vejer næsten ingenting på grund af stængerne af lette kunststofmaterialer, og så fylder de næsten ikke noget. På internetbutikken CAMPZ.dk findes forskellige størrelser og udgaver af teltene fra Easy Camp, for eksempel:

  • Kuppeltelte
  • Tunneltelte
  • Gruppetelte
  • Pop-up telte
Et Easy Camp telt gør campinglivet meget lettere, og det er lige så let at tage ned som at slå op, så man kan hurtigt flytte sig til andre destinationer.Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling