Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Outwell

Explore the outdoors
Outwell er kendt for sine exceptionelle outdoorprodukter, der er designet til at gøre campingture til en større oplevelse for hele familien. Mærket, der tilhører den danske familievirksomhed Oase Outdoor, er blevet en af de førende virksomheder i campingbranchen. Inspireret af egen passion og erfaring, sammen med feedback fra kunder fra hele verden, udvikler Outwell innovative produkter, der sætter nye standarder for branchen. Outwell tilbyder en bred vifte af praktisk og funktionelt udstyr, og giver kunderne præcis det, de har brug for for at få det meste ud af camping og friluftsliv.

Topkategorier fra Outwell

Populære telte fra Outwell

Andre kategorier fra Outwell

Føl dig hjemme på campingferien

Der er mange mennesker, der hellere ikke vil ofre visse hjemlige bekvemmeligheder, når de er på camping. For en yderst behagelig campingoplevelse tilbyder Outwell luksusprodukter som ekstra rummelige telt med fuld ståhøjde og mørklagte sovekabiner, superbløde soveposer, der kan bruges som dyner og højkvalitets luftmadrasser, der gør at du fuldstændig glemmer din seng derhjemme. Du er sikker på at føle dig hjemme med Outwells stilfulde møbler, sofaer og lænestole.

Takket være de smarte ECOLux-kølebokse kan du holde din mad kold, mens du er på farten, og med Outwells gasgriller kan du forberede og nyde særlige retter udendørs.

Mere fra Outwell

Produktvideoer fra Outwell

Produkttests fra Outwell

Outwell

529 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
10

Innovativ familiecamping

I Danmark er der stor tradition for at tage på camping, hvad enten det er i egen vogn, i en lejet autocamper, i feriehytte eller i telt. Naturen byder på masser af uforglemmelige oplevelser, som man vil have mange flere af, når først man har været afsted én gang. Outwell har med sine innovative produkter svaret på dine outdoor-behov på alle niveauer.

Fuldend dine ture i det fri

De fleste naturelskere kender med sikkerhed til Oase Outdoors. Hvis du ikke gør, så gælder det om at få fingrene i nogle af de mange fantastiske produkter, der klæder hele familien på til ferie og afslapning i det fri. Mærket er dansk og står bag tre outdoor-mærker, hvoraf Outwell henvender sig til mere rutinerede campister, der sætter stor pris på kvalitet. Outwell NevadaDe to andre mærker – Robens og Easy Camp, byder på produkter til henholdsvis adventure og camping for begyndere. Alle tre mærker overlapper hinanden rent genremæssigt, og derfor finder du naturligvis også dem alle tre her på CAMPZ.dk. Vi sørger nemlig for at klæde enhver familie på til campingture i det fri, og det gør vi kun med produkter af bedste kvalitet. Outwell så dagens lys i 1984, og i dag drives virksomheden af anden generation, som har bragt masser af ny viden og innovation med ind i foretagendet. Mærket gør rigtig mange ting for at inddrage deres kunder, hvilket ofte foregår via digitale medier. Det sker i gennem alt fra testfamilieprogrammer til internetpaneler. Så hos Outwell føler ejere og kunder sig som én stor familie.

Bliv en del af campingfællesskabet

Da dette jyske foretagende tager dig som kunde med på råd, har du mulighed for at komme med brugbare input, så din campingoplevelse bliver som forventet. Vi har alle gode ideer og specielle ønsker, og med produkterne fra Outwell får du de skønneste allround-designs med innovative specialiteter, så du kan nyde dine ture i det fri uden besvær. Med et bredt udvalg af telte, møbler, soveposer, rygsække, campingtilbehør og meget andet får du hele pakken, så familien kan slå lejr med alle remedierne i orden. Gennem årene har mærket disket op med en lang række nyskabelser, som eksempelvis selvlysende barduner, gulvtæpper til telte, dry-zip-systemer samt mange andre funktionelle og værdiskabende produkter. Der findes intet så hyggeligt som en campingtur, hvor man rigtig har tid til at være sammen som familie, og hvor man bare får lov til at mærke, at man lever. Med Outwell kan I sove i tørvejr, holde varmen om natten, sidde godt når i spiser, spille spil om aftenen samt alt muligt andet, der gør en campingtur til en hyggelig oplevelse. Der er produkter til det hele. Så se alle kategorierne igennem her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!