CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Outwell Collaps

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Nye madoplevelser i naturen med Outwell Collaps

Madlavning i naturen løftet til nye dimensioner med Outwell Collaps og CAMPZ. Det smarte køkkengrej favner bredt og er alt sammen fremstillet i letvægtige materialer. Med de sammenfoldelige egenskaber har det aldrig været lettere at fragte dit udstyr med dig.

Prisvindende kvalitet fra en virksomhed med rødder i Danmark

Outwell udgør en del af en skelsættende trio af mærker med rødder i Danmark. Foruden Outwell består Oase Outdoors af Easy Camp og Robens Outback. I 1966 blev de første spæde stik taget til at starte virksomheden, der i dag har vokset sig til et prisvindende foretagende. År efter år høster brandet priser for deres innovative udstyr til udendørsliv. Med erfaring fra egne udflugter og campingture ønsker Outwell at inspirere familier til at tilbringe mere tid i naturen, mens de tager komforten med sig i form af funktionelt udstyr inspireret af skandinavisk design. Outwell Collaps fra CAMPZ er i den sammenhæng ingen undtagelse. Outwell CollapsHer får du lækkert køkkengrej inspireret af minimalisme, der er lige til at klappe sammen, så det fylder så lidt som muligt.

Et bredt sortiment af køkkenudstyr der bringer hjemmets retter til naturen

Med innovative Outwell Collaps og CAMPZ er der ingen grund til at begrænse dine kulinariske udfoldelser, når du befinder dig i naturen langt fra hjemmets køkken. Det danske mærke har sammensat et bredt sortiment af lækkert køkkenudstyr, der har den ultralette vægt og praktiske sammenfoldelige egenskaber til fælles. Det betyder udstyr, der er lige til at fragte med dig, næste gang du begiver dig afsted på en vandre- eller campingtur. Nu kan du samle tropperne om en lækker pastaret eller kop varm kakao, mens I nyder at være omringet af smukke grønne omgivelser. Sortimentet af Outwell Collaps dækker over alt fra skåle, kopper til gryder, dørslag og kedler. Således har du rig mulighed for at finde netop den del, du står og mangler til at fuldende dit udendørskøkken.

Gode detaljer og solide materialer

De mange skelsættende produkter fra Outwell Collaps serien er alle lavet af solide og holdbare kvalitetsmaterialer, såsom thermoplast, ædelstål og silikone. Det gode materialevalg er ensbetydende med produkter, du har glæde af mange år fremadrettet. Som en ekstra detalje kan de mange dele tåle at komme i opvaskemaskinen, så du kan give dem en ordentlig tur, når din udflugt er nået til en ende. Uanset hvilket produkt, du kaster din kærlighed på, får du ting, der er lige til at pakke af vejen og finde frem igen, når behovet opstår. Takket være de smarte sammenfoldelige detaljer.